Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
SERVER:JUPİTER
ARKADAŞLAR JUPİTERDE CARINI BIRAKAN VARSA EGER CARINI OYNAMICAKSA HAYRINA BANA VEREBİLİRMİSİNİZ BANA YENİ BAŞLADIM OYNA BANA CARINI BIRKAN BİRİ CARINI BANA VEREBİLRMİ ÖZELİME GELİRSENİZSE SEVİNİRİM
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER ARKADAŞLAR JUPİTERDE +90 LWL BANA VERCEKLER ÖZELE CARI VERSİN SİZE ZAHMET
VERENEDE VERMİYENEDE TEŞEKÜRLER BU YAZIYI OKUDUĞU İÇİN HERKEZE KOLAY GELSİN HAYATA SİZE MUTLULUKLAR DİLERİM .. SAYGILAR ..!
BANA CAR VERİN
:l03::ka19:
öZELDEN CAR ID ŞİFRESİNİ GÜNDERİN SİZE ZAHMET
:ka19:

ARKADAŞLAR JUPİTERDE CARINI BIRAKAN VARSA EGER CARINI OYNAMICAKSA HAYRINA BANA VEREBİLİRMİSİNİZ BANA YENİ BAŞLADIM OYNA BANA CARINI BIRKAN BİRİ CARINI BANA VEREBİLRMİ ÖZELİME GELİRSENİZSE SEVİNİRİM
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER ARKADAŞLAR JUPİTERDE +90 LWL BANA VERCEKLER ÖZELE CARI VERSİN SİZE ZAHMET
VERENEDE VERMİYENEDE TEŞEKÜRLER BU YAZIYI OKUDUĞU İÇİN HERKEZE KOLAY GELSİN HAYATA SİZE MUTLULUKLAR DİLERİM .. SAYGILAR ..!
BANA CAR VERİN
:l03::ka19:öZELDEN CAR ID ŞİFRESİNİ GÜNDERİN SİZE ZAHMET
:ka19:

Konu bildirildi..Bölüm Yalnızca Oyunu Bırakanlara Has Bölümdür.
Oyunu Bıraktım Charımı Satıyorum, Ortak Arıyorum Gibi Konular Açarak Bölümü Kirletmeyiniz.
Örnek;
Nick :
Lvl :
Server adı :
Bırakma Sebebi :
Sevdiği Kişiler :
Unutamadığı Anı :
Vb. Gibi Şekilde Düşüncelerinizle Artırılabilir.
Küfür, Argo Kesinlikle Yasaktır !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...