R 1
Roksam
Test5410 1
Test5410
berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Darkorbit Credi Hack Programsız Sadece Kod !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmetcan221
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Arkdaşlar Başlıkta Dediğim Gibi Hemen Konuya Geçelim ;
1.Darkorbit'e giriyoruz,Sonra Url Kısmındaki Yeri Kopyalıyoruz [Örnek: Tr1]
2.Sonra Uridium al'a Tıklıyoruz Sonra Sağ Tık yapıp Sayfa Kaynağını Görüntüle Diyoruz Sonra Ordaki Yazıları Kopyalıyoruz.
3.Ctrl + F Basıyoruz [Aranan Yere text yazıyoruz.Şunlarla Değiştiriyoruz ve Oraya Şu Şekilde Yazıyoruz B.Harflerle
4.TR1.Credi 9999999999.Kullanıcı adını boşluksuz yazın.Şifreyi Yazın boşluksuz.Sonra Şu Facebook Sitesini Beğenin ;) Aşşağıdaki Kodu Alın Onuda Şöle Yazın !!
Kod Örnektir : TR1.Kullanıcı adını boşluksuz yazın.Şifreyi Yazın boşluksuz.A9bas588
Sonra Enterleyip Bunuda Kopyalayın Sonra Yine 2. Aşamayı yapıyoruz ama Bu sefer bizim Yzdıklarımızı Onun içine Kopyalıyoruz İnternet Sayfasını Kapatıyoruz Sayfayı Yenilediğimizde :rolleyes: 9999999999 Credi'niz Olur AmA Hemen Harcayın Pc Kapatınca Para gider Ama Eşya Gitmez xD

Alıntıdır. Free Kardeşime Teşekkür ediyorum.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

krdesm urıdum ala sa tıklayıpmı yapıorz yoksa acılan sayafayamı sa tıklayıp yapıorz ve hangı kodu anlıyamadım pek

Evet Arkdaşlar Başlıkta Dediğim Gibi Hemen Konuya Geçelim ;
1.Darkorbit'e giriyoruz,Sonra Url Kısmındaki Yeri Kopyalıyoruz [Örnek: Tr1]
2.Sonra Uridium al'a Tıklıyoruz Sonra Sağ Tık yapıp Sayfa Kaynağını Görüntüle Diyoruz Sonra Ordaki Yazıları Kopyalıyoruz.
3.Ctrl + F Basıyoruz [Aranan Yere text yazıyoruz.Şunlarla Değiştiriyoruz ve Oraya Şu Şekilde Yazıyoruz B.Harflerle
4.TR1.Credi 9999999999.Kullanıcı adını boşluksuz yazın.Şifreyi Yazın boşluksuz.Sonra Şu Facebook Sitesini Beğenin ;) Aşşağıdaki Kodu Alın Onuda Şöle Yazın !!
Kod Örnektir : TR1.Kullanıcı adını boşluksuz yazın.Şifreyi Yazın boşluksuz.A9bas588
Sonra Enterleyip Bunuda Kopyalayın Sonra Yine 2. Aşamayı yapıyoruz ama Bu sefer bizim Yzdıklarımızı Onun içine Kopyalıyoruz İnternet Sayfasını Kapatıyoruz Sayfayı Yenilediğimizde :rolleyes: 9999999999 Credi'niz Olur AmA Hemen Harcayın Pc Kapatınca Para gider Ama Eşya Gitmez xD

Alıntıdır. Free Kardeşime Teşekkür ediyorum.

daha düzgün bi anlatım yapamaz mıydın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri