Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İddaa beladır diyeyimMuratda böyle konusuyordu sonuç
![]()
T de oldugumda yenerdim uzatma artık emre ayrıca maclarda senide görüyoruz bi adam vuramıyorsun koyayımmı illa ss leri benim 1. senin sonuncu oldugun macları ?
İddaa beladır diyeyimMuratda böyle konusuyordu sonuç
![]()
Senle vs atmadım ama uğur ve murat ile vs attım büyük fark ile yendim, seninlede atarız biyara

T de oldugumda yenerdim uzatma artık emre ayrıca maclarda senide görüyoruz bi adam vuramıyorsun koyayımmı illa ss leri benim 1. senin sonuncu oldugun macları ?
Şimdi Murat sende biliyorsun kafama estikçe iyi oynarım frag kasarım ayrıca adamların hiç vermediği oyunda gelip 2 elide alan bendim <3
Oyunu büyütmenin bir sonucu yok ; Kim ne kadar çok oynamışsa oyunu o alır o kadar.
Eğlenmişsiniz , iyi güzel.
Murat : İnternet hızı gerçekten yavaş, çoğu zaman yorgun oluyor yenilmesine şaşırmadım fakat bu konuşmaya şaşırdım.
Daha sakin bir konuda buluşmak üzere iyi geceler arkadaşlar.

Murat : İnternet hızı gerçekten yavaş, çoğu zaman yorgun oluyor yenilmesine şaşırmadım fakat bu konuşmaya şaşırdım.

Daha sakin bir konuda buluşmak üzere iyi geceler arkadaşlar.

Oyunu büyütmenin bir sonucu yok ; Kim ne kadar çok oynamışsa oyunu o alır o kadar.
Daha sakin bir konuda buluşmak üzere iyi geceler arkadaşlar.![]()
Kardeşim benim saol @Casper16; buyur benim netin yavaş olduguna ve yorgun olduguma inanmıyorsan furkan kardeşime sor.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)