Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Zaten bende onun için açtım bu konuyu konusma bitmistir herkese iyi sabırlar
Bence ADMİN haklı bide By_Pc_Tazmanyada haklı arkadaşlar artık foruma boş konular açmayın adamlar zaten dediler 3 günde sürebilir bi yandanda turkmmo nun bakımı uzun sürmüş bizde sizin gibi insanız biz beklemesini biliyorsak sizde bileceksiniz sizin neyiniz fazlaki bizden o kadar konu açıyonuz yoq bilmem normal m2 oynacam yoq bilmem başka bi pvp ye geçecem kardeşim kim nereyye gitmek istiyorsa nerede oynamak istiyorsa o sizin keyfinize bağlı sizin özgürlüğünüzdür ama bana sorarsanız bnce kesin açılır. Yav oyun daha güzel olsun kaç gün sürerse sürsün isterse 3 gün deil 3 hafta olsun sonra lag oluyo oyunda bug oluyor oyunda Gm oyuna girdiğinde hep diyiyonuz bu lag niye oluyor buq sorunu niye var kardeşim durunda adamlar tam olarak yapsınlar oyunu sonra konuşun bu boş konu açan arkadaşlarımız bas bas bağırarak niye oyun açılmıyor diyen arkadaşlarımız oyun açıldığında hepsi pişman olacaklar sölediklerine çünkü oyunun daha yeni olduğunu görecekler 3 gün beklemeye değmiş diyecekler kendi kendilerine Saygılar...
katılıyorum arkadasa biraz sabır gerçekten

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...