HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar siz bi browser oyun yapmayı deniyn bakim travian veya klansavaşları yada kingsage yada bitefight gibi dene b akim 1 yılda yapamazsınız hackerlar harc smdi biraz sabredelim ve susalım admin ve gmler bizmle ugrasmaktan kendi islerine konsantre olamıyolar biraz onlarada anlayıs gostermek lazım
Hayır Adminleri Beceriksizliği Değil Benim Söylemek İstediğim Sizlerle Uğraşıyolar Biraz SUSALIM Adminler İşlerini Hızlıca Yapsınlar Beceriksiz Demiyorum Hem o Browser oyun yapın dediğimde forum üyelerine yani admnler haric normal oynayanlara diyorum adminlere nezaman açılcak açılcak diye soranlara diyorum boşuna demeyin zaten söylemiyorlar az konusun çok çalışın ?
size beceriksiz dmek istemiyorum
size beceriksiz dmek istemiyorum
Bazı şeyler planlandığı gibi gitmeyebilyior arkadaşlar. Merak etmeyin en geç cuma akşamı oyuna girebileceksiniz. Yarın öğlen muhtemelen herşey ayarlanacak ama söz vermiyorum bizden kanyaklı olmadığı için
turkmmo.com un taşınmasını yaptık 3 saat olarak planlarken hatların yavaşlığından 16 saat sürdü. Bu bile mmomt2 nin açılış tarihini etkiledi.
turkmmo.com un taşınmasını yaptık 3 saat olarak planlarken hatların yavaşlığından 16 saat sürdü. Bu bile mmomt2 nin açılış tarihini etkiledi.Bilgi İçin Teşekkürler AMa Birazdaha Hızlandırmanın Yolu Yokmu ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...