Test5410 1
Test5410
Sinqapur 1
Sinqapur
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Herkul01 :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sacha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 474
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Yobaz nedir, kimlere yobaz denilir ?

bu kelimenin üç farklı kullanımı var:

1.halk arasında, incelikten yoksun, kaba saba insan.

2.dini inanışlarına aşırı derecede bağlanıp, körü körüne inanan, kendi gibi yaşamayanları da kafir ilan eden tip.

3.bütün doğruların kendisinin düşündüğü gibi olduğunu sanan, bu düşünceleri de etrafına kabul ettirmeye çalışan, acıklı yanı ise kendini aydınlar sınıfında zanneden tip.

Tekrardan hoşgeldiniz fakat tanışma bölümüne açılmalıydı, taşınması için bildirdim.
Yobaz nedir, kimlere yobaz denilir ?

bu kelimenin üç farklı kullanımı var:

1.halk arasında, incelikten yoksun, kaba saba insan.

2.dini inanışlarına aşırı derecede bağlanıp, körü körüne inanan, kendi gibi yaşamayanları da kafir ilan eden tip.

3.bütün doğruların kendisinin düşündüğü gibi olduğunu sanan, bu düşünceleri de etrafına kabul ettirmeye çalışan, acıklı yanı ise kendini aydınlar sınıfında zanneden tip.

Tekrardan hoşgeldiniz fakat tanışma bölümüne açılmalıydı, taşınması için bildirdim.

Öncelikle tekrar hoşgeldin, umarım bu yaşadıkların sana tecrübe olur.

Hz. Muhammed (S.A.V.) hakkındaki konuya değinmeyeceğim fakat bana senin atan kim? diye sormuştun hatırlıyorsan, bende Mustafa Kemal Atatürk olduğunu söylemiştim. Sende "Hayır, senin atan Fatih Sultan Mehmet'dir." demiştin. Sana cevap vermememiştim, içimde ukte kalmıştı. İyi oldu konu açtığın cevabımı vermek istiyorum.

Benim adım Fatih. Ben kendimi bildim bileli atam Mustafa Kemal Atatürk'tür ve bunu hiçbir güç değiştiremez. Senin görüşlerine ve inançlarına saygım sonsuzdur. Fakat sen bana senin atan Mustafa Kemal Atatürk değil de Fatih Sultan Mehmet'dir diyemezsin. Bu yazıdan sonra ban yemiştin ve cevap verememiştim. Bu konuyu gördüğüm iyi oldu. İçimde ukte kalmıştı.

Tekrardan hoş geldin. Sormak istediğin soru v.s varsa duvarıma yazabilirsin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri