Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Edit//
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Konu Kilit
Sebep; Sol Üst Köşeye bakarsanız anlarsınız. ( 'crossfire rütbeleri' die aratmış sonrada öğeyi denetle yapmış )
Ve Saati değiştirerek 1Dakikada yapmış oldugunu kanıtlamak istemiş.:ka24:
Tamam onları boşverde Hadi Bunuda Kanıtla; Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Konu Kilit
Sebep; Sol Üst Köşeye bakarsanız anlarsınız. ( 'crossfire rütbeleri' die aratmış sonrada öğeyi denetle yapmış )
Ve Saati değiştirerek 1Dakikada yapmış oldugunu kanıtlamak istemiş.
:ka24:
Tamam onları boşverde Hadi Bunuda Kanıtla;
Ve Saati değiştirerek 1Dakikada yapmış oldugunu kanıtlamak istemiş.
:ka24: Tamam onları boşverde Hadi Bunuda Kanıtla;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
üst köşedeki crossfire rütbeleri yazmasının nedeni : 326725 ex geldiğini bulmak içindi . kaç ex geldiğini bilmiyordum sadece altın tüp rütbesi yaptığını biliyordum . bu yüzden araştırdım ve konuya yazdım okursan görürsün ve saate hiçbir değişiklik yapılmamıştır . ayrıca öğeyi denetle dediğin şey sadece yazıları deiştirmek için kullanılır .
Konu Kilit
Ve Saati değiştirerek 1Dakikada yapmış oldugunu kanıtlamak istemiş.:ka24:
Tamam onları boşverde Hadi Bunuda Kanıtla;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Muhahaha

Tebrik ederim kardeşim gerçek hayatta da dedektif olmalısın ( ciddiyim ha ) Adamın yalanını ne güzel ortaya çıkardın.Çalışmayan hack
Bildirildi !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)