OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Gece 2 sularında....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DN Angel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 695

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Başka ne yanlış biliyormusun?

Bu konuda 8 oyun olmasına ve güncel tutulmamasına ramen sabit olması
http://www.turkmmo.com/mmorpg-genel/836631-basimiza-mmorpg-yagacak-2011-mmorpg-oyunlari.html

ve bu konuyu her zaman güncel tutmama ve 100lerce oyun olmasına rağmen bi teşekkürü bile çok görmeniz
http://www.turkmmo.com/mmorpg-genel/2051485-mmo-listesi.html

BUNU YAZDIĞIM İÇİN BAN YİCEKSEM RAZIYIM

Unutmadanda sölemek istiyorum, senin gibi daha Türkçeyi öğrenmemiş nasıl Mod. yapıyorlar anlamıyorum. (Ben Türkçeyi kusursuz kullanıyorum demiyorum benimde her yazdığım mesajda hatalar var ancak seninki kadar belirgin değil. Ayrıca bir forumda Mod. oluyorsan Türkçeyide iyi kullanman gerektiğini düşünüyorum.)

"yanlız bu bir geyik konusudur. ne kadar da geyik olsada, söylenen sözlrin bir sınırı vardır. yorumunu bir daha gözden geçir."

Doğrusu,
Yalnız bu bir geyik konusu olsada söylenen sözlerin bir sınırı vardır. Yorumunu bir daha gözden geçir.

Keşke İngilizce yazıları kopyalayıp imzana koymaya uğraşacağına Türkçeni geliştirmeye çalışsaydın.

Umarım ileride Türkçeni geliştirirsin..

[Kesin küfür ediyorsundur ordan biliyorum :) ]

1. dil konusunda haklısın herkesin bir hatası olabilir. fakat; bunu senin gibi birinden duymak neden ? laflarına dikkat etsen iyi olur. su an burada rütbemi bir yana koydum sana normal bir birey olarak cevap veriyorum ! imza konusuna gelince, türkçe ana dilimdir saygı duyar ve korurum, fakat ülkemizde ingilizce ögretiliyor ? bende bir birey olarak bu dili ögrenmek için kendimi geliştiriyorum. ayrıca bu konuda sana hesap mı verecegim ? haddiniaşmasan iyi olur ! !

Ne saçmalıyon bilader sen ?
Git adminlere anlat derdini.!

Keke o değilde argo kullanmak istemiyorum :D
msnden yazarsin kanki

DN Angelmi oluyor videodaki :)

yok ya benim bilader :D :D

Adam doğuştan Manyak. Reis Yakıyo Ne kadar sen yada Senin biladerin olsa da Adam Çok Manyak ve kafa dengi. :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri