Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bu Odadan Çıkabilene Bravo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan N0VeRT13S
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu odadan çıkana helal olsun.Lütfen ben çıktım vb. yorumlar atmayınız.Çıktığınıza dair kesin kanıt
( resim-video ) vb. koyunuz

Bende çıkamadım daha henüz :D

yasevyaterketbayrakr.gif

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Odadan Çıkamayanlar için Çözümü yayınlıyorum Arkadaşlar.

1:Masanın üstünde duran tabaktaki yüzüğü alın
2:Çekmecedeki kağıdı alın
3: diğer çekmecedeki cd kutusunu alın (kapağı)
4:Yatağın yastığına tıklayın ve altındaki anahtarı alın
5: Yastık havadayken (tıklanmışken) yastığın arkasında yani yatağın baş kısmındaki metal çubuğu alın)
6:Yatağın ayak kısmında (yastık olan tarafı değil) mor zemine tıklayınca yatağın arka kısmında pil var onu alın
7:Perdeyi aralayın ve camın önündeki ikinci anahtarı alın
8erdeye 3-4 kez tıklayın ve yere düşen (perdenin alt zemini) ikinci yüzüğü alın
9:Aldığınız anahtarların sarı olanı (soldaki) ile sol çekmeceye tıklayın ve kabloyu alın
10: ikinci anahtarı tıklayın ve sağ çekmeceden film kutusunu(kasa) alın
11:Kabloya tıklayın ve cd player e tıklayın, siyah kısmına bastığınızda kablo yerine girecek ve power tuşuna basınca mavi ekranı yanacak. Cd yerine tıklayın ve anahtarı alın
12: Konsolun (Masanın altına tıklayın) altında kaseti alın
13: Aldığınız listede kırmızı kutuyu (kasa) tıklayın ve sol yüzüğü sol kısma, sağ yüzüğü sağ kısma, metal çubuğu uzun kısma koyun kasayı açın ve pil ile kaseti yerleştirin
14: Filme tıklayın dansçı çıkacak.Sonuna kadar izleyin ve Dansçının eliyle gösterdiği yeri , Video bittikten sonra mause ile 2-3 Kere tıklayın
15: kasa açılacak şifreyi yazın (1994) tornavidayı alın ve kapıyı tıklayın , Bitti :)
Üzerinde yazı olan bir kağıt, boş cd kutusu, yuvarlak gümüş anahtar, yuvarlak altın anahtar, kare demir anahtar, uzun ince demir çubuk, 2 tane yüzük şeklinde demir daire, kırmızı bir kaset çalar, elektrik kablosu.

Ben bunları bulabildim ama odadan çıkamadım. Psikolojimi bozdu bu oyun benim fazla oynamayın :D

Üzerinde yazı olan bir kağıt, boş cd kutusu, yuvarlak gümüş anahtar, yuvarlak altın anahtar, kare demir anahtar, uzun ince demir çubuk, 2 tane yüzük şeklinde demir daire, kırmızı bir kaset çalar, elektrik kablosu.

Ben bunları bulabildim ama odadan çıkamadım. Psikolojimi bozdu bu oyun benim fazla oynamayın :D

1. Yüzük yastığın altında, Diğeri nerde söylermisin ?

Perdeyi durmadan açıp kapat ordan bişey düşcek ve yastığı kaldırdıktan sonra yatağa tıklamaya devam et yatağın arasındada birşey var. Hangisindeydi yüzük hatırlamadım ikisinide dene sonuçta ikisindende birşeyler düşüyor :D

Perdeyi açtığında ordaki yüzüğü al sonra perdeyi açıp kapat bir kaç kez yere düşecek.

Perdeyi durmadan açıp kapat ordan bişey düşcek ve yastığı kaldırdıktan sonra yatağa tıklamaya devam et yatağın arasındada birşey var. Hangisindeydi yüzük hatırlamadım ikisinide dene sonuçta ikisindende birşeyler düşüyor :D

Perdeyi açtığında ordaki yüzüğü al sonra perdeyi açıp kapat bir kaç kez yere düşecek.

Çıktım odadan Hahaha :D Bu odadan kimse çıkamaz diyorlardı Ama çıktım :D

İsteyen olursa , Önce kendi denesin.Sonra anlatırım nasıl çıkıldığını.Ama gerçekten zor bir oyun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri