evet arkadaşlar son güncellemeden sonra çoğu arkadaşımız böyle bir hata ile karşılaştı
22:24:47: Login request on bot authentication server started..
22:24:47: Shutting down, no entries in your host file needed. Please remove entries containing 'darkorbit-bot.com' ../system32/etc/drivers/hosts file!Please also make sure that you have an active internet connection and that you are not modifying any DNS records. If you are running Proxifier close it, or try rebooting your router/modem. If that fails scan for viruses!
şimdi bu problemi çözelim
öncelikle bu linkden microsoftun kendi sitesine girip fix it adlı dosyayı indiriyoruz
arkadaşlar programı indirdikten sonra otomatik olarak kurulum için açılacak
yükleme işleminden sonra karşınıza fixit işlendi diye ekran açılacak kapat diyin
ve karşınıza bilgisayarı yeniden başlat seçeneği gelecek
bilgisayarınızı yeniden başlatın ve herşey tamam bot hatasız çalışıyor :l03::l03:
YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA
22:24:47: Login request on bot authentication server started..
22:24:47: Shutting down, no entries in your host file needed. Please remove entries containing 'darkorbit-bot.com' ../system32/etc/drivers/hosts file!Please also make sure that you have an active internet connection and that you are not modifying any DNS records. If you are running Proxifier close it, or try rebooting your router/modem. If that fails scan for viruses!
şimdi bu problemi çözelim
öncelikle bu linkden microsoftun kendi sitesine girip fix it adlı dosyayı indiriyoruz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
arkadaşlar programı indirdikten sonra otomatik olarak kurulum için açılacak
yükleme işleminden sonra karşınıza fixit işlendi diye ekran açılacak kapat diyin
ve karşınıza bilgisayarı yeniden başlat seçeneği gelecek
bilgisayarınızı yeniden başlatın ve herşey tamam bot hatasız çalışıyor :l03::l03:
YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA
Son düzenleme:
bu Konuyu Kendi Konuma Eklemek İstiyorum İzin Verirsen Sabitteki Pbdo-bot Hata Çözümleri Konusuna
bu Konuyu Kendi Konuma Eklemek İstiyorum İzin Verirsen Sabitteki Pbdo-bot Hata Çözümleri Konusuna
repimi isterim ama

hata devam ediyor ??
bende ve diğer arkadaşların çoğunda problem çözüldü peki senin host dosyası duruyor mu hala system32/drivers/etc/host hostu sil programı tekrar yükle o zaman olabilir daha önceden crack programı için 12 ile başlayan bi dns yazdıysan o yüzden olmuyordur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)