Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
başarılar
inş. uzman üye olursun ancak konu sayını biraz daha arttırsan iyi olur +repimi bkliyomEvet arkadaslar artık zamanı geldi paylasımlarımı sizlere sunuyorum sürekli güncellenecek ve konu güzellestirilecek.
Darkorbit(1000 hitli kilitlenmemis konum silinmistir nedenini bilmiyoruz)
Darkrobit Remix 2 (Yabancıların Yaptığı)
Trade Bot
Benim külüstür
Biqpoint in sahibi
CrayzOrbit
Komik Hikayeler Yazılar
İlginç bilgiler
Komik fotolar
Tükenmez kalem ve dolma kalemin farkı
Komik fıkralar
Bilinmeyenler bilmediklerimiz
Bilmeceler
Komik bilmeceler
Güncel
Tartısmalı filme bakanlık el koydu
Forum oyunları
Alttakini burcu ne ?
Alttaki üye kaç kilo ?
Point Blank
Point Blank Hangi Rütbede Ne Açılıyor
S2 Son Silah
S2 Son SilahGenel Rehberi
Konu sayısı 17......
Zaten uzman üyeyim konum sayım az çünki bakıyorum saçam sapan yerler dısında diyer heryerdeki konular dolu ben saçam konu açmaymaya çalısıyorum saçam konu açsaydım 50 konum olurdu ama az konum var hitleri yüksek ve uzmanım +rep verdim.inş. uzman üye olursun ancak konu sayını biraz daha arttırsan iyi olur +repimi bkliyom
offf VIP olmasam hesap değiştiricem çünkü bilinçsizce konu açmıstım foruma ilk başladığımda şimdide uzman olamıyorum
başarlra
başarlraTesekkürler isalalh bir gün uzman olursun ama senin multi hesabın var galiba uzmanlıkta olması yasak mesela ama sende olursun bir ara ne nasıl olduğumu bimiyorum daha olmama 1-2 ay var diyordum bir baktım seçilmisim Dofff VIP olmasam hesap değiştiricem çünkü bilinçsizce konu açmıstım foruma ilk başladığımda şimdide uzman olamıyorumbaşarlra
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)