Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
BAŞLAT ÇALIŞTIR regedit YAZIYORUZ
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Curr entControlSet\Control\Priority Control WE SAĞ TARAFTA SAĞ TIKLAYARAK BİR "DWORD" AÇIYORUZ ADINI IRQ8Priority YAZIYORUZ VE DEĞERİNİ BİR YAZPIYORUZ ONDAN SONRA ÇIKIYORUZ ALTTA YAZDIĞIMI YAPIYORUZ. Bu değişiklikleri sağ kulakçıkla yapacanız.
Ondan sonra;
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop "AutoEndTasks" VE "MenuShowDelay" WORDLARIN DEĞERLERİNİ "1" YAPIYORUZ VE PC HIZDAN HAVA UÇUYOR
teşekkürü çok görmeyin
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Curr entControlSet\Control\Priority Control WE SAĞ TARAFTA SAĞ TIKLAYARAK BİR "DWORD" AÇIYORUZ ADINI IRQ8Priority YAZIYORUZ VE DEĞERİNİ BİR YAZPIYORUZ ONDAN SONRA ÇIKIYORUZ ALTTA YAZDIĞIMI YAPIYORUZ. Bu değişiklikleri sağ kulakçıkla yapacanız.
Ondan sonra;
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop "AutoEndTasks" VE "MenuShowDelay" WORDLARIN DEĞERLERİNİ "1" YAPIYORUZ VE PC HIZDAN HAVA UÇUYOR
teşekkürü çok görmeyin
Ben bunu öğrendiğimden beridir yapıyorum valla ekran kartımda ana kartımda sağlam kendimi örnek göstereyim
Bilgisayarın iyise birşey yapmaz tabikiBen bunu öğrendiğimden beridir yapıyorum valla ekran kartımda ana kartımda sağlam kendimi örnek göstereyim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)