Arkadaşlar @salimcani64; Arkadaşımızın Konusuna Gelen Taleplerden Dolayi Böyle Bir Program Oluşturmak İstedim Ve Biraz Uğraştıktan Sonra Programi Yaptim.
Programdan Bir Görüntü :
Not : Tasarimlari Ekleyemedim Onuda Siz Hesaplayi Verirsiniz
Asla Virüs Yoktur !!!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Programdan Bir Görüntü :
Not : Tasarimlari Ekleyemedim Onuda Siz Hesaplayi Verirsiniz

Asla Virüs Yoktur !!!
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
C++ ve autoit biliyorum vb zaten en basiti. Güzel fikirlerin varsa beraber bazı şeyler yapabiliriz. Bana zamanında destek vermiş hiçbir arkadaştan desteğimi esirgememBeni Yanliş Anladın Dostum Orda Kötü Bi İmada Bulunmak İstemedim C++ Dan Yaparken Bazi Sorunlar Yaşamiştimda Bende Forumda C++ Bilen Varmi Diye Düşündümde Sen Aklima Gelmedin
Ben bugüne kadar bi ton crack paylaştım küfür yedim bildirildi fixlendi falan filan laf ettik mi ? Ondan sonra özelden mesaj atıp yalvarmaya başladılar senin hakkını yiyorlar bana verir misin o cracki falan diye. Canım istedi gittim bildirdim istediğin kadar içinden ya da dışından küfür et bu hiçbir şeyi değiştirmez. Çok biliyorsan sen git kendini geliştir ve yap. Benimkileri bildiremezsin zaten daha paylaşılmadı hiç. Farkettiysen artık doğru düzgün foruma bile gelmiyorum hem okuyup hem çalışıyorum sıkıntılı zamanlar geçiriyorum milletle tartışmaya ayıracak zamanım yokBak ben TARTIŞMA yapmak istemiyorum istememde! Ama sen bu CRACK vererek çöğu kişinin gunahını aldın.Birde yazmışın BEDAVA İŞ OLMAZ gibi şeyler.Peki şimdi diyelim,sen bensin ben senim.Ben CRACKI bildirdim.Kullanamıyorsun birdaha naparsın?Küfürlere saymazmısın bende bunu yapıyorum forumda belli etmiyorum.
dostum hazır böyle bi işe bulaşmışken yarım bırakmak olmaz. %20 güclendirici + %5 gemi +16seviye geliştirmeleride ekleyip düzenlemelisin programı
ayrıca x4+rsb vurusunu göstermiyor
ayrıca x4+rsb vurusunu göstermiyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)