Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Emrah Bey
Haftaya diyorsunuz bakım olacak hafta geliyor bakım yok
Adminim lütfen yapın artık
2 aydır bugda olanlar var
30 dk zamanınızı bile almaz
lütfen yapın artık bakımı yalvarıyorum artık ya
Sizleride anlıyoruz işiniz zordur
ama sizde bizleri anlarsanız iyi olur diye düsünüyorum
Ben ve arkadaslarım uzun süredir bugdayız
Lütfen bir an önce bakım yapın ( Merkür) serveri
Saygılarımla
İyi Forumlar..
Haftaya diyorsunuz bakım olacak hafta geliyor bakım yok

Adminim lütfen yapın artık
2 aydır bugda olanlar var
30 dk zamanınızı bile almaz
lütfen yapın artık bakımı yalvarıyorum artık ya

Sizleride anlıyoruz işiniz zordur
ama sizde bizleri anlarsanız iyi olur diye düsünüyorum

Ben ve arkadaslarım uzun süredir bugdayız
Lütfen bir an önce bakım yapın ( Merkür) serveri
Saygılarımla
İyi Forumlar..
Göksel olum okul işi noldu yavrum allah senın işini düzgün götürmiycek yazık la annene babana okadar senın gibi şerefsiz için para verdiler okusun diğe senın yaptııgn şerefsizliğe bak
tornacı senı kanka seney sıtaj yapcam o parayla senı kesmeye gelcem sana söz verıyorum parada 3 milyar alanyada antalyada
Tornacı kamıl senı :d
: haha
allahın ddüüğü burdada ezik
tornacı senı kanka seney sıtaj yapcam o parayla senı kesmeye gelcem sana söz verıyorum parada 3 milyar alanyada antalyada
Tornacı kamıl senı :d
: hahaallahın ddüüğü burdada ezik
Göksel olum okul işi noldu yavrum allah senın işini düzgün götürmiycek yazık la annene babana okadar senın gibi şerefsiz için para verdiler okusun diğe senın yaptııgn şerefsizliğe bak
Tornacı kamıl senı :d: haha
allahın ddüüğü burdada ezik
kac edit istiyorsan söle
annende senin gibi qötünü veriyor
haha

cekinme söle yavrum
kac edit istiyon
sen kimsin olum
benle ugrasma a.q senin ben o.ç
Sana kızmıyorum ben sana acıyorum
öyle bi annen baban var ama okumadın OKUMADIN göksel herkez herşeyi yaptı senın gibi şerefsiz için o insanların verdıgı emeklerın karşılıgını azcıkda olsa veremedın lan
sen vizdansız annesını babasını Bİlgisayar tercih edicek kadar delisin aklın kalmamış
ama insanoğlu gelecegınden meslegı olması lazım senınde meslegın para kazanmak ıcın sokaklarda iş arıycaksın sabahtan akşama kadar ne için karnını doyurmak gereken şeyleri yapmak için zamanında söylemiştiler dersin İMKANIM VARDİ gitmedim dersin ama sen sürüneceksın olum
Annen baban mallarmı çalışıyorlar sen de çalışcaksın ama kötü işlerde
o zaman amele olcaksın o zaman orospo olcaksın o zaman 250 lira için her boku yapcaksın tuvvalletı temizliyceksin
YA GEL BENI DINLE ADAM GİBİ MESLEGIN OLSUN LİSE BİTİR YADA SÖYLEDIKLERIMI OL !
öyle bi annen baban var ama okumadın OKUMADIN göksel herkez herşeyi yaptı senın gibi şerefsiz için o insanların verdıgı emeklerın karşılıgını azcıkda olsa veremedın lan
sen vizdansız annesını babasını Bİlgisayar tercih edicek kadar delisin aklın kalmamış
ama insanoğlu gelecegınden meslegı olması lazım senınde meslegın para kazanmak ıcın sokaklarda iş arıycaksın sabahtan akşama kadar ne için karnını doyurmak gereken şeyleri yapmak için zamanında söylemiştiler dersin İMKANIM VARDİ gitmedim dersin ama sen sürüneceksın olum
Annen baban mallarmı çalışıyorlar sen de çalışcaksın ama kötü işlerde
o zaman amele olcaksın o zaman orospo olcaksın o zaman 250 lira için her boku yapcaksın tuvvalletı temizliyceksin
YA GEL BENI DINLE ADAM GİBİ MESLEGIN OLSUN LİSE BİTİR YADA SÖYLEDIKLERIMI OL !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...