Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Simspİnject Kullananların Dikkatine. (Bu Bir Hile Değildir.)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olcu123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 651
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Bugün Yeni Hack Çalıştırmaları Yapıyordum Ve Dünyanın En İyi Virüs Programını Bilgisayarıma İnidirip Kurdum (EmisSoft Anti Malware) 1.Sırada Yerini Aldı.Evet Şimdi Bu Simpsİnject Veya Değişik Kullananlar Bazı İnjectorler Virüssüzdü Ama Simpsİnject Trojan İçermektedi
Buda Kanıtıdır:

Evet Arkadaşlar Ben Sizi Uyardım Ama Ben Yok Bulaşsın Yeterki Hack Çalışsın Diyorsanız Siz Bilirsiniz.
Ama Size Sölüyorum Pc Yi Kapadıktan Hemen Sonra Virüsü Yaratan Kişi Pc Nize Sızacak Ve Verilenize Zarar Vericek.
Sizin Pc niz Kapalı Olucak Ama Bütün İçerikler Karşıdaki Adamda Görünecektir.
EmisSoft (Anti-Malware)
İndirme Linki:

EmisSoft Anti-Malware Özellikleri:
Trojan Gibi Virüslürein Pc nize Bulaşmasını Önler.
Trojan VB gibi İçerik Buldumu Anından Karantinaya Alır Ve Engellenir.
Süpheli Bir Tespit Olduğunda Şüpheli Program PC nizde Siler.
Pc nize Şüpheli Giriş Olduğu Anda Karşıdaki Şahsiyetin Pc nize Sızmayı (%100) Engeller.
Bunlar Genel Olanlar Daha YÜZLERCE özellik İndirme Linki Yukarıdadır.

Bilgilendirme için teşekkürler
fakat
Bölüm ile alakasız konular açmayınız.

Bildirildi.
Ben Teşekkür Ederim Ama Konuyla %100 Alakası Var Çünki Her Hack Kullanan Bir İnsanla Alakası Vardır.Sen Haklı Olabilirsin.Ben Bu Konunun Kapatılmasını Moderatörlere Bırakıyorum.

Ben Teşekkür Ederim Ama Konuyla %100 Alakası Var Çünki Her Hack Kullanan Bir İnsanla Alakası Vardır.Sen Haklı Olabilirsin.Ben Bu Konunun Kapatılmasını Moderatörlere Bırakıyorum.

Eğer Bölüm Kuralları 'nı incelersen konunun alakasız olduğunu görüceksin.

Evet o hilede virüs vardı , bende o konuyu açan kişiye bizzat belirtmiştim ama ilgi olmayınca bildirdim ve konu kapatıldı.
Bilgilendirme için tekrar Teşekkür Ediyorum fakat yinede konun kapatılıcak üzgünüm.

İyi Forumlar..

Bu Tür şikayetlerinizi konu açarak vb. belirtmeyiniz '' Cross Fire Bölüm Kuralları '' Ben ezbere biliyorum burada trojan olan konular zaten editleniyor.Şikayet et butonunu kullanarak şikayet ederseniz hem kirlilik olmaz.

Dediğim gibi bu türk şikayetlerinizi konu açarak belirtmeyiniz.

Bildirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri