[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Azzyldrm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emr39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 520
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak konulara girip girip post kasıyorsun diyip tartışma çıkarıyorsun sonra konu kiitleniyor git konuya efendi gibi bak sen 200 mesajken ben 840 lardaydım düşün ve birazda arkan kalkmış daha yaşın kaç bilmiyorum imzanda ilk okullunun yapmayacağı bir hatayı düzelttirmiştim rezil olma diye ama sen hala post kasma ve bıdı bıdı bıdı post kasan sensin örneğin beğen yerine beyen bu ne yav :D ve şimdi gelecek benim konuma konu kasıyorsun diyecek ben böyle bana konu mesaj kasıyorsun dememeleri için giriyorum konulara bakıyorum. Bunu bir anlık sinirimle yazdım unutma... Ve Hala girersen öyle böyle konulara post kasıyorsun diye şikayet edeceğim ! :ka10:

Postları böle bölümlerde kasmam forum düzeni akrdesim forum düzeni.
Yazım hatalarım çok fazla ve normal aceleyel yazıyorum.

Postları böle bölümlerde kasmam forum düzeni akrdesim forum düzeni.
Yazım hatalarım çok fazla ve normal aceleyel yazıyorum.

sen çok sey biliosun o zaman 3 hafta ila 1 ay önce falan 300-400 mesajdın simdi 955 olmussun durmadan post kasıyorsun adam haklı

2 senelik üyeyim ilgimi çeken her konuya yorum yazıyorum hala 850 küsürlerdeyim

sen çok sey biliosun o zaman 3 hafta ila 1 ay önce falan 300-400 mesajdın simdi 955 olmussun durmadan post kasıyorsun adam haklı

2 senelik üyeyim ilgimi çeken her konuya yorum yazıyorum hala 850 küsürlerdeyim
Sana post kasmak istiyorsan alttaki konuları önerriim be ngidiyoru mbakıyorum onalra yorumumu yazıyoru mbu sıralar forum oyunlarındayım kardesim psot kasıyomrum ben ama önemli konularda deyil alttaki konualrda kurallar çerçevesinde postumu kasıyorum tartısma yaratmayın burda ben bos yer ekonu açanlara tepkimi gösteriyorum birtek.

Sana post kasmak istiyorsan alttaki konuları önerriim be ngidiyoru mbakıyorum onalra yorumumu yazıyoru mbu sıralar forum oyunlarındayım kardesim psot kasıyomrum ben ama önemli konularda deyil alttaki konualrda kurallar çerçevesinde postumu kasıyorum tartısma yaratmayın burda ben bos yer ekonu açanlara tepkimi gösteriyorum birtek.

bence sen açılan konuları bile okumuyorsundur direk yorumu yazıp geçiyorsundur her konuda alakasız alakasız yorumlar baslıga bakıp yorum yapıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri