noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[Yardım] Bios Hakkında

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan SuLTan_FuRqaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 321

SuLTan_FuRqaN

Level 9
TM Üye
Katılım
31 May 2010
Konular
1,082
Mesajlar
4,944
Reaksiyon Skoru
551
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 17 Gün
Başarım Puanı
200
Yaş
31
MmoLira
-109
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Laptopumun f1 f2 tuşları bildiğiniz üzere aydınlatma wireless gibi kısayollarla dolu. Metin2 oynamaya karar verince oyuna girdiğimde f1 f2 tuşlarıyla pot basmaya çalıştığımda ekran ışığının ayarlarının aktif olduğunu gördüm. Bunları iptal etmek için ne yapabilirim diye araştırmaya başladım. Her neyse sonunda yapmam gerekeni buldum.
Çözüm:F2 ile BIOS'a girin.Sırayla aşağıdaki seçimleri yapın:
Advanced-Function Key Behavior-Function Key-Enter-Esc-Yes
Ancak biosa girip Advanced bölümüne geçtiğimde tuşlarla burayı yönetmeme izin vermiyor. yani dokundurmuyor. Ekranda çok kısa bir süreli saliselik açılıp kapanmalar oluyor. Yani tuşlar bloke bu tuşları nasıl aktip hale getirip laptopumun f1 f2 tuşlarını asli görevini yaptırabilirim. ( parlaklık v.s. hariç.)
Bilgisayar Toshiba 4gbram 2gb ekran kartı Win7.
Kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum. :)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst