BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Sabit IP'ye Server ve Hamachi Server KuruLuR DaL içéRi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu_14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 821

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Herkes'e Selam..

Arkadaşlar Server kurulumlarını, GM'lik karşılığında yapmıyorum bilginiz olsun. Konuyu dikkatlice okuyup, inceleyip kararınızı öyle verip aşağıda ki iletişim adresinden ciddi olan arkadaşlar beni ekliyebilirler..
Belki Soran olabilir GM'lik versem olmaz mı diye ancak Kendime ait Takım Lideri olduğum vps Serverım var Serverları GM'lik karşılığında bu yüzden kurmuyorum..

-7/24 ONLİNE OYUN KEYFİ-
AYRICA SERVERM VPS OYNAMAK İSTEYEN HERKESİDE BEKLERİM..

DownLoad & Kayıt PaneL Sitem:
Forum Sitem:

Gelelim Asıl Konumuza Ben Turkcell TL Karşılığında, Sabit IP ve Hamachi Server Herşey DahiL oLmak üzere kuruyorum..
Bu forumda ki yani Turkmmo'da ki Nick'm yanıltıcı olmasın Batu ismim 14 uğurlu rakamımdır. Batu_14 ordan gelmektedir Yaşım aslen 19'dur zaten gerekli bilgiyi iletişim adresimde alabilirsiniz..Makinanızın özellklerine göre, 0 Lag, 0 Bug, Tertemiz Haritalarda Tesliminizi Yapıyorum..
içeriği sorucak olursanız kayıt sayfası, packler, oyun içi npcler, gmlik, oyun login girişleri ve aklınıza gelebilecek herşeyi kendim tasarlıyorum kuruyorum ve size weriyorum. her konudada gerekli yardımı sunuyorum..
işleminizi uzak masaüstü bağlantısı kurarak yapıyorum..
Server Kurulumunuz mevcut isteklerinize bağlı olarak 30 Dakika ile 1,30 Saat Arası değişmektedir..
Server kurulumunuzda isteklerinize göre Size vereceğim süre içerisinde mevcut bilgisayarınızda kurulum halinde olucam ve siz hiç bir şekilde o zaman sınırı içerisinde makinanızda işlem yapamayacaksınız..
Kurulum her şekilde tamamlandıktan sonra ben makinanızdan bağlantımı kesicem ve siz herşey hazır bir şekilde sw'nze giriş yapabilceksiniz..
Daha fazla oyuncu kitlesi için lag ve oyundan atma önleyicide kuruyorum..
Vps Server Kadar kaliteli server imkanı sağlıyorum..
2 senelik deneyim ve bilgi birikimim sonucudur, hiç bir şekilde atmasyon olması söz konusu bile değildir !

- FİYAT LİSTESİ -

Server Düzenlemesi = 5TL
Hamachi Server Kurulumu = 5TL
Sabit IP Server Kurulumu = 10TL
Hamachi Server Kurulumu + Server Düzenlemesi = 10TL
Sabit IP Server Kurulumu + Server Düzenlemesi = 15TL

NOT: Yalnızca Turkcell Müşterilerine Hizmetim Vardır. Turkcell TL Karşılığında Kurulum Yapılır. Başka Hatlara Kurulum Yoktur !

Ciddi düşünenler için iLétişim Adresim;

SorcerSaLvod0R3@hotmail.com

LÜTFEN SADECE CİDDİ DÜŞÜNENLER EKLESİNLER ..
TEŞEKKÜRLER ..

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri