Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

sXe 13.0 ve STEAM Overview Map Hack 1.5/1.6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HalukST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

wayknk Videolu kanıt felan diyorsunda, bunuda siz yapsanız olmazmı ? Herşeyi niye üyelerden bekliyorsunuz anlamadım hani ? Biraz işe yarayın. Ayrıca işe yaradığı zaten resimlerde belli oluyor. Neyin kafasındasın anlamadım ? Yani kırk yılda bir konu açıyoruz, onuda illa kapatılacak bir sebep yaratıyorsunuz. Forumda paylaşım iştahım açılmışken nedir bu siz moderatörlerden çektiğimiz. Kapat konuyu kardeşim kapat. Yaranılmıyor. Harbi yaranılmıyor. Hay sanada,totalinede. Adminede söyle banlasın bu kullanıcıyı. Sıktı yeminle sıktı ya. Moderatör dediğin, konuyu üye açar. Videolusumu nesini moderatör yapar. Kendi dener, onaylar. Sabite atar. Konuyu sen açsan, direk sabite teağğmm ..

Kesinlikle Zorla Paylaşım Yaptırmıyoruz İsteyen Emek Verir Video Çeker , Virüstotal Ekler Bizde emeği görür sabitleriz. Konuya Video Eklenmediği İçin Yoruma Kapatıldı.

wayknk Videolu kanıt felan diyorsunda, bunuda siz yapsanız olmazmı ? Herşeyi niye üyelerden bekliyorsunuz anlamadım hani ? Biraz işe yarayın. Ayrıca işe yaradığı zaten resimlerde belli oluyor. Neyin kafasındasın anlamadım ? Yani kırk yılda bir konu açıyoruz, onuda illa kapatılacak bir sebep yaratıyorsunuz. Forumda paylaşım iştahım açılmışken nedir bu siz moderatörlerden çektiğimiz. Kapat konuyu kardeşim kapat. Yaranılmıyor. Harbi yaranılmıyor. Hay sanada,totalinede. Adminede söyle banlasın bu kullanıcıyı. Sıktı yeminle sıktı ya. Moderatör dediğin, konuyu üye açar. Videolusumu nesini moderatör yapar. Kendi dener, onaylar. Sabite atar. Konuyu sen açsan, direk sabite teağğmm .

Bölüm kuralları neyse o bizde biliriz 2 resim atıp konu açmayı gerçi sen resimleride alıntı yapmışşın kırk yılın başında 1 konu açıyorum demişşin adam gibi aç ozaman konuyu.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri