yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

IHEANC - HayalCash08 *** VS *** HD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan venom3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Malumunuz Jüpiter Serverinde kendini KRAL sanan herkese bu video benden gelsin..:cool:

3 potlu - 2 potsuz VS'miz sonucunda 5-0 galibiyet tabi ki IHEANC'nin..

Buyurun videoya... [HD]

heanc ben zihinselle sana tek attım videoyu neden çekmedin..?Sana sattıgım itemler az bir şey işine yaramış..Ha bu arada level farkı da var unutmamak lazım.. eger ki sen 100 level olsan o kişi hayatta kesemezsin..

heanc ben zihinselle sana tek attım videoyu neden çekmedin..?Sana sattıgım itemler az bir şey işine yaramış..Ha bu arada level farkı da var unutmamak lazım.. eger ki sen 100 level olsan o kişi hayatta kesemezsin..

olımposum :) canım benm :) sura zırhları savascılarınki gibi dandik değil :) üstelik sen o zırhdan faydalanmak istiyorsan bedensel olman gerek. ayrıca sura zırhları 20 zeka verdiği için skl puanını 2k etkiliyor. üstelik suralarda ne kdr yuksek lwel olursan o kdr guclusundur cunku 6. skl acık değildir. Bide str ye verdiğimiz için ne kdr cok olursa o kdr faydalıdr. Demek İstediğim IHEANC 100 lwel olsa hayal ondan can alamaz :)

olimpos kıskandığını biliyorum çok konuşuyorsun fakat karakterini savaşlarda göremiyoruz yatacagını biliyorsundamı sokmuyorsun oyuna ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri