Evet :ka19: şimdi size değişik kanıtlanmamıs ama işe yarayan bilgiler vereceğim.
Windows 7
Windows 7
Bilgisayarınıza hiç parça eklemeden tam verim almak, çalışmayan oyunları oynamak artık mümkün
Eğer yeni format attıysanız veya atacaksanız; okumanız %100 tavsiye edilir.
-Deamon Tools Oyunları mount etmekte kullanılır
-Iso Buster: Deamon tarzı program.
-İnternet Down. Men.: Dosyaları seri olarak ind. Prog. Ayrıca youtube videolarını da tek tıkla pcnizde bulabilirsiniz..
-Jdownloader: En iyi indirme yazılımlarındandır..
-TVC: Mp3 vs belgeleri diğer uzantılara(mp4,3gp ) çevirmeye yarar.
-Gom Player: Alt yazı desteği ile çoğu filmi alt yazılı izleme olanağı sunar..
-B.S Player: Bol özellikli video izleme yazılımı..
-Microsoft Office2007,2010: 2 sürümü de çok kullanışlıdır.
-Everest Ultima Edition: PCniz ısını , özellikleri, ayarlarını ne var ne yok herşeyi gösteren süper bir program..
-Adobe Reader: Pdf dosyaları açmak için kullanılan yazılım.
-Fraps: Oyun içi video çekmeye yarar sağlar..
-Ventrilo: Oyunda iken arkadaşlarınızla mic+hp aracılığı ile iletişim olanağı sağlar..
-TeamViewer: Uzaktan PC erişimini sağlar. Yardıma ihtiyacınız olduğunda arkadaşınız sizin pcnize girebilir..
-Picassa: Pcnizdeki tüm resim/fotoları(ımg.) bulan ve düzenleyen kullanışlı yazılımdır..
-Nero: DvdWR için süper prg. Arşivlerinizi cdye çekmenin en kolay yoludur..
-Unlocker: PCnizden silinmeyen dosyaları silmek tek click.. Dosyaya sağ tıklayıp unlocker demek yeterli..
-Gamebooster: Pcnizi istediğiniz süre tam performans yaratabilecek yazılım..(gereksiz prg. Kapatır)
-ObjectDock: Benim ev sevdiğim prog. Dan biridir. Masaüstünüz dolmasından hoşlanmıyorsanız sizinde en sevdiğiniz prog. Olabilir..
-Iso Buster: Deamon tarzı program.
-İnternet Down. Men.: Dosyaları seri olarak ind. Prog. Ayrıca youtube videolarını da tek tıkla pcnizde bulabilirsiniz..
-Jdownloader: En iyi indirme yazılımlarındandır..
-TVC: Mp3 vs belgeleri diğer uzantılara(mp4,3gp ) çevirmeye yarar.
-Gom Player: Alt yazı desteği ile çoğu filmi alt yazılı izleme olanağı sunar..
-B.S Player: Bol özellikli video izleme yazılımı..
-Microsoft Office2007,2010: 2 sürümü de çok kullanışlıdır.
-Everest Ultima Edition: PCniz ısını , özellikleri, ayarlarını ne var ne yok herşeyi gösteren süper bir program..
-Adobe Reader: Pdf dosyaları açmak için kullanılan yazılım.
-Fraps: Oyun içi video çekmeye yarar sağlar..
-Ventrilo: Oyunda iken arkadaşlarınızla mic+hp aracılığı ile iletişim olanağı sağlar..
-TeamViewer: Uzaktan PC erişimini sağlar. Yardıma ihtiyacınız olduğunda arkadaşınız sizin pcnize girebilir..
-Picassa: Pcnizdeki tüm resim/fotoları(ımg.) bulan ve düzenleyen kullanışlı yazılımdır..
-Nero: DvdWR için süper prg. Arşivlerinizi cdye çekmenin en kolay yoludur..
-Unlocker: PCnizden silinmeyen dosyaları silmek tek click.. Dosyaya sağ tıklayıp unlocker demek yeterli..
-Gamebooster: Pcnizi istediğiniz süre tam performans yaratabilecek yazılım..(gereksiz prg. Kapatır)
-ObjectDock: Benim ev sevdiğim prog. Dan biridir. Masaüstünüz dolmasından hoşlanmıyorsanız sizinde en sevdiğiniz prog. Olabilir..
*Format sonrası Driverlarınızı yüklemeyi unutmayın..
*Format sonrası sadece bu programlar ile pcnizin nasıl güçlendiğini fark edeceksiniz.
Alıntıdır. Ama yararlı olacağını düsünüyorum. Link koyamadım cünkü 20 mesaj yok ama siz gerekli yerlerden indirirsiniz.
*Format sonrası sadece bu programlar ile pcnizin nasıl güçlendiğini fark edeceksiniz.
Alıntıdır. Ama yararlı olacağını düsünüyorum. Link koyamadım cünkü 20 mesaj yok ama siz gerekli yerlerden indirirsiniz.