romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bilgisayar hakkında bilgiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeviLspit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 256
Evet :ka19: şimdi size değişik kanıtlanmamıs ama işe yarayan bilgiler vereceğim.

Windows 7

Bilgisayarınıza hiç parça eklemeden tam verim almak, çalışmayan oyunları oynamak artık mümkün…
​

Eğer yeni format attıysanız veya atacaksanız; okumanız %100 tavsiye edilir.​

-Deamon Tools Oyunları mount etmekte kullanılır

-Iso Buster: Deamon tarzı program.

-İnternet Down. Men.: Dosyaları seri olarak ind. Prog. Ayrıca youtube videolarını da tek tıkla pcnizde bulabilirsiniz..

-Jdownloader: En iyi indirme yazılımlarındandır..

-TVC: Mp3 vs belgeleri diğer uzantılara(mp4,3gp…) çevirmeye yarar.

-Gom Player: Alt yazı desteği ile çoğu filmi alt yazılı izleme olanağı sunar..

-B.S Player: Bol özellikli video izleme yazılımı..

-Microsoft Office2007,2010: 2 sürümü de çok kullanışlıdır.

-Everest Ultima Edition: PC’niz ısını , özellikleri, ayarlarını ne var ne yok herşeyi gösteren süper bir program..

-Adobe Reader: Pdf dosyaları açmak için kullanılan yazılım.

-Fraps: Oyun içi video çekmeye yarar sağlar..

-Ventrilo: Oyunda iken arkadaşlarınızla mic+hp aracılığı ile iletişim olanağı sağlar..

-TeamViewer: Uzaktan PC erişimini sağlar. Yardıma ihtiyacınız olduğunda arkadaşınız sizin pc’nize girebilir..

-Picassa: Pc’nizdeki tüm resim/fotoları(ımg.) bulan ve düzenleyen kullanışlı yazılımdır..

-Nero: DvdWR için süper prg. Arşivlerinizi cd’ye çekmenin en kolay yoludur..

-Unlocker: PC’nizden silinmeyen dosyaları silmek tek click.. Dosyaya sağ tıklayıp ‘unlocker’ demek yeterli..

-Gamebooster: Pc’nizi istediğiniz süre tam performans yaratabilecek yazılım..(gereksiz prg. Kapatır)

-ObjectDock: Benim ev sevdiğim prog. Dan biridir. Masaüstünüz dolmasından hoşlanmıyorsanız sizinde en sevdiğiniz prog. Olabilir..
​

*Format sonrası Driverlarınızı yüklemeyi unutmayın..

*Format sonrası sadece bu programlar ile pc’nizin nasıl güçlendiğini fark edeceksiniz.

Alıntıdır. Ama yararlı olacağını düsünüyorum. Link koyamadım cünkü 20 mesaj yok ama siz gerekli yerlerden indirirsiniz.
​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri