HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar TurkMMO'da yeni olduğum için konu doğru yerde mi bilmiyorum ancak çok önemli bir konu var ve sizlerden görüş almam gerekli olduğunu düşündüm.
Yakın zamanda bir VPS Server aldım Ata Sunucu'dan ama kendileri tam bir sahtekar o yüzden yeni bir VPS Server alacağım. Bayağı bir araştırma yaptım Over Bilişim,Ata Sunucu ve TTNET Bilişim gözümden düştü.
Şimdi ise Dolunay Bilişim'i gördüm. Çok beğendim fiyatları da uygun. Ancak dolandırıcı olduğunu veya güvenli olduğunu bilmiyorum. Önceden dolandırıldığım için buna çok dikkat etmem gerekli olduğunu düşündüm.
Dolunay Bilişim'in güvenirliği ne kadardır?
Güvenilir midir?
Parayı aldıktan sonra destek vermeyi azaltırlar mı?
Bize yardımcı olurlar mı?
Teslimatı geç veriyorlar mı?
Lütfen arkadaşlar ne biliyorsanız yazın çükü bu benim için çok ama çok önemli bir mesele. Cevap yazarsanız şimdiden teşekkür ederim.
Yakın zamanda bir VPS Server aldım Ata Sunucu'dan ama kendileri tam bir sahtekar o yüzden yeni bir VPS Server alacağım. Bayağı bir araştırma yaptım Over Bilişim,Ata Sunucu ve TTNET Bilişim gözümden düştü.
Şimdi ise Dolunay Bilişim'i gördüm. Çok beğendim fiyatları da uygun. Ancak dolandırıcı olduğunu veya güvenli olduğunu bilmiyorum. Önceden dolandırıldığım için buna çok dikkat etmem gerekli olduğunu düşündüm.
Dolunay Bilişim'in güvenirliği ne kadardır?
Güvenilir midir?
Parayı aldıktan sonra destek vermeyi azaltırlar mı?
Bize yardımcı olurlar mı?
Teslimatı geç veriyorlar mı?
Lütfen arkadaşlar ne biliyorsanız yazın çükü bu benim için çok ama çok önemli bir mesele. Cevap yazarsanız şimdiden teşekkür ederim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)