Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

blksrli10 - Hikayem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blksrli10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Beğendiniz mi ?

• Evet

• Evet

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blksrli10

Level 4
TM Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ali o gün lisenin verdiği yorgunlukla eve girdiğinde yapacak bir şeyi yoktu.Canı sıkkındı.Bir an önce okul kıyafetlerinden kurtulup Türkiye'nin en popüler MMO Forumuna yani Türkmmo ya girmek için sabırsızlanıyordu.Hiç olmazsa Eğlence bölümüne girip biraz makara yapar sıkkınlığı geçerdi.Hemen klavyeye ilişti.İçi içine sığmıyor ve bu kadar büyük bir forumun hangi konusuna girsem diye düşünüyordu.Eğlence bölümünde biraz zaman harcadıktan sonra.Forum Ana sayfasından yukarı doğru çıkmaya başladı.O kadar çok konu vardı ki bu harfler başını döndürmüştü.
Nihayet Metin2 bölümünü bulmuştu Tanıtımlara girdiğinde gereksiz konu bulunmuyordu.Bu forumun genelinde bu şekildeydi.Yönetim kadrosu ve Diğer üyeler çok iyi çalışıyordu.
Neredeyse herkes forumun ne demek olduğunu anlamıştı.Sonunda istediği şeyi bulmuştu.Neyin sayesinde ?
Tabii ki de forumu daha kullanılır hale getirmeye çalışan , neredeyse uyumayan yönetim kadrosu sayesindeydi.

Hikayemin sonuna geldik.Hızlı geçmeye çalıştım.Beğenmenizi umut ediyorum :)

Basarılar .

Teşekkürler

Oylamada başarılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri