HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba ,
Öncelikle moderatörlerimizden bu konunun 1-2 gün açık kalmasını temenni ediyorum.
Evet , Kadromuzdan bazı arkadaşları çıkararak açıklar oluştu ve bizde bu açıkları dolduralım dedik..
Eleman Alımını MSN Olarak satis@atlantisbilisim.net ' eklesinler . veya 0507 711 77 34 - 0 258 285 38 93 Arasinlar.
-------------------------------------------------------------
AD :
SOYAD :
MSN :
NERELİ OLDUĞU
METİN2 HAKKINDA BİLDİKLERİ:
NELER YAPABİLİRSİNİZ ? : Server Files Yaparım ( + veya - ) Putty Scripti'm var Veya Yaparim ( Belirtiniz ) Oyun İçi Destek Verebilirim ( + veyahut - )
Yaş 'ı 14 'nin üstünde olsun yeter. Telefonu Sürekli Açık Olacak.
NOT : Server Files Yapabilen , Oyun İçi Destek Verebilen , Putty Scripti Yapabilenler'e öncelik gösterilmektedir.
Öncelikle moderatörlerimizden bu konunun 1-2 gün açık kalmasını temenni ediyorum.
Evet , Kadromuzdan bazı arkadaşları çıkararak açıklar oluştu ve bizde bu açıkları dolduralım dedik..
Eleman Alımını MSN Olarak satis@atlantisbilisim.net ' eklesinler . veya 0507 711 77 34 - 0 258 285 38 93 Arasinlar.
AD :
SOYAD :
MSN :
NERELİ OLDUĞU
METİN2 HAKKINDA BİLDİKLERİ:
NELER YAPABİLİRSİNİZ ? : Server Files Yaparım ( + veya - ) Putty Scripti'm var Veya Yaparim ( Belirtiniz ) Oyun İçi Destek Verebilirim ( + veyahut - )
Yaş 'ı 14 'nin üstünde olsun yeter. Telefonu Sürekli Açık Olacak.
NOT : Server Files Yapabilen , Oyun İçi Destek Verebilen , Putty Scripti Yapabilenler'e öncelik gösterilmektedir.
Son düzenleme:
Konuyu açmak için " İnsan Kaynakları " bölümünün aktif olmasını bekleyiniz.
Eğer çok acil elemana ihtiyacınız varsa da , messenger ya da web site adreslerinizden duyuru yapabilirsiniz.
Bildiriyorum
Eğer çok acil elemana ihtiyacınız varsa da , messenger ya da web site adreslerinizden duyuru yapabilirsiniz.
Bildiriyorum
Merhaba
" elemancv@atlantisbilisim.net " adresli mail'e talep etmiş olduğunuz bilgileri gerekli bir şekilde izah ederek yolladım.
Cevaplarınızı , en kısa zamanda bekliyorum. İyi günler dilerim.
" elemancv@atlantisbilisim.net " adresli mail'e talep etmiş olduğunuz bilgileri gerekli bir şekilde izah ederek yolladım.
Cevaplarınızı , en kısa zamanda bekliyorum. İyi günler dilerim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)