mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

hosting firmamı açtım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan drapm2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 115
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

tib.gov.tr ye teb.gov.tr diyen bir kişinin güvenilirligine, Alaycı konuşma tarzı ve tehditleri olan kişinin üslubuna, zuhahhaha v.b kelime kullanan kişinin, olgunluk ve yaş ortalamasına inanmam

Konu tartışmaya döndü resmen

İşinin erbabı olanlar konuyu kilitlesin lütfen.

Web site kullanılır durumda olmadan ve sayfada belirli bir şekilde iletişim bölümü olmadan ys belgesi onay verilmez. Ayrıca bu iletişim bölümünün içinde açık bir şekilde adres telefon numarası mail adresi msn adresi gibi bilgilerin bulunması zorunludur. Bilgilendireyim dedim. gereksiz gereksiz şeyler söylüyorsun. yok Almanyadaki ofiste sunucular var diyorsun. Sunucularını kendi ofisinde barındıran anındahosting ' ten sonra 2. şirketsin helal olsun ;)

la :D sitenin için boş kafanmı iyi okumanmı yok yoksa.

ofis istanbul/üsküdar da var.

asıl ofis almanyada sunucularımızın bulundu bastımı kafan

Web site kullanılır durumda olmadan ve sayfada belirli bir şekilde iletişim bölümü olmadan ys belgesi onay verilmez. Ayrıca bu iletişim bölümünün içinde açık bir şekilde adres telefon numarası mail adresi msn adresi gibi bilgilerin bulunması zorunludur. Bilgilendireyim dedim. gereksiz gereksiz şeyler söylüyorsun. yok Almanyadaki ofiste sunucular var diyorsun. Sunucularını kendi ofisinde barındıran anındahosting ' ten sonra 2. şirketsin helal olsun ;)
:) siz çok biliyorsunuz .
dün forum MOD u özelden yazdı host bilgilerimi yolladım baktı.
biz vps alıp satmayız.
dell sunucuumz var inanmayan ö.m atsın bornova daki biro ya gelin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri