HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1-Botu açıp başlatıyoruz
2-Bot kasmaya başladıktan sonra pbdo-bot.s3db dosyasını word ile açıp içeriğine karışık harfler ekliyoruz
3-Böcek hatası alırsanız hatayı kenara çekiyoruz bot kasmaya devam ediyor hata almazsanız bot yinede kasmaya devam ediyor.
4-Cheat engine ile yapılan crack gibi 6 saniye sorunu olmayacak ve bot eskisi gibi kasmaya devam edecek.
Not:Bot 2 saattir açık herhangi bir hata almadım.
2-Bot kasmaya başladıktan sonra pbdo-bot.s3db dosyasını word ile açıp içeriğine karışık harfler ekliyoruz
3-Böcek hatası alırsanız hatayı kenara çekiyoruz bot kasmaya devam ediyor hata almazsanız bot yinede kasmaya devam ediyor.
4-Cheat engine ile yapılan crack gibi 6 saniye sorunu olmayacak ve bot eskisi gibi kasmaya devam edecek.
Not:Bot 2 saattir açık herhangi bir hata almadım.
Yeni Sürümü Çıktımı La!
Biraz daha saygılı konuşursan sevinirim
Yeni sürüm çıkmadı ama son çıkan 98 sürümünden devam edebilirsin şu an çalışıyor botÖncelikle Özür Dilerim. Ben Botu İndirdim 98 Sürrümünü Ama Client Versiyon YazıyorBiraz daha saygılı konuşursan sevinirimYeni sürüm çıkmadı ama son çıkan 98 sürümünden devam edebilirsin şu an çalışıyor bot
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)