mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Admin bi bakarmısın artık ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bodrumlu222
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 384

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

miLLet diyor 3 gün dür carım bug'da 1 aydır bugda ßenm 3 ay oLdu nerdeySe daha bakım yapılcak haFtaya kelimesi ne oluyor nolur acıklayın ya nasıl bi hafta bu jupiter de oynuyorum edit felan da yok hepsii el emegii itemlerimi unuttum ya carda ne war ne yok bilmiyorum bile o kadar kişi sıkıldı altı üstü taş catlasa 30 dk bakım olucak 30 dk yı da qecdim ben 2 qün bile oyuna qirmeyelim isdersen yap ama bakımı ya

Bakım olucak elbette.Büyük bir bakım olucak sanırım.Düzenlemeler devam ediyor.Çarınız ömür boyu bugda kalmayacak elbette.

Gerekli cevabı @admin; buradan veya Mmomt2 Duyurular bölümüne konu açarak sizlere bildirir. @2rado2; arkadaşımın dediği gibi büyük kapsamlı bir bakım olacak sanırım fakat önce bütün hatalar ve çözümler toplanıyor ki bu büyük çaplı bakımdan sonra oyunda her hangi bir sorun yaşanmasın.

Onun için size biraz daha sabretmek düşüyor, az daha sabredin admin söylediği sözün arkasında "Bakım yapılacak" dediyse eğer, bakım yapılır ve tüm sorunlar çözülür.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri