Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

21|09|2012| PB-Do Bot Crack | ALTARNATİVE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AstamRua
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AstamRua

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 9 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

YENİ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
YENİ BİRŞEY BULDUM ARKADAŞLAR 2 * 3 SAATİR UĞRAŞIYORUM .
FORUM HESABIYLA ÇARINIZI BOTA KOYUN . DAHA SONRA FORUMA GİRİP O HESABİ SİLİN . 8 SAAT OLDU SUAN SORUN YOK . :) BİRAZ ÇILGINIM
PB-Do Bot Sitesine Giriş Yapın . Profile Bölümünde Delete Account Var Oraya Tıklayıp Şifrenizi Yazıp SilebiLirsiniz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba Arkadaşlar Ben Astam .
Forumda Ve Forumlarda Bir Çok Crack Yöntemine Baktım Denedim Olmadı . Bazı Yöntemler İşletim Sisteminden Sisteme Göre Değişiyor Sanirim .

Konumuza Geçelim Ben Anti Cheat Kullanarak Bir İşlem Yaptım Suan 1.30 Saattir Kullanıyorum Hiç Kesilme Olmadi . Bunu Sizinle Paylaşmak İstedim . Bunun Karşılıgında Sizden Olumlu Olumsuz Mesajları Konu Altına Postlamanızı İstiyorum

Cheat Engine Programının Son Sürümünü İndirmemiz Gerekiyor Arkadaşlar .
Ardından Normal Şekilde Botumuza Girip Botu Çalıştırın . Cheat Engineden | Speed Hack Enable Yapıp -0.01 Yapın. 5 10 dk Geçince 1-2 Defa Baglantı Kopuyor . Tekrar Girin Runtime -lere gidecek 1.30 Saattir Hiç Sorun Olmadı . Speed Hack Acık Kalsın

d7ug9.png

( VE ARKADAŞLAR UNUTMAYIN . BU YÖNTEMLER 1 PCDE OLUP DİĞERİNDE OLMUYOR . TAMAMEN İŞLETİM SİSTEMİNE BAĞLI SORUNLARDIR . )

Olumlu Olumsuz Mesajları Konu Altına Postlamanızı İstiyorum
:ka19:

| AST | WİLL HELP YOU | AST |

Son düzenleme:
İlk Ben Paylaştım fakat resimli anlatmışsın güzel olmuş :ka19:

Merhaba Arkadaşlar Ben Astam .
Forumda Ve Forumlarda Bir Çok Crack Yöntemine Baktım Denedim Olmadı . Bazı Yöntemler İşletim Sisteminden Sisteme Göre Değişiyor Sanirim .

Konumuza Geçelim Ben Anti Cheat Kullanarak Bir İşlem Yaptım Suan 1.30 Saattir Kullanıyorum Hiç Kesilme Olmadi . Bunu Sizinle Paylaşmak İstedim . Bunun Karşılıgında Sizden Olumlu Olumsuz Mesajları Konu Altına Postlamanızı İstiyorum

Cheat Engine Programının Son Sürümünü İndirmemiz Gerekiyor Arkadaşlar .
Ardından Normal Şekilde Botumuza Girip Botu Çalıştırın . Cheat Engineden | Speed Hack Enable Yapıp -0.01 Yapın. 5 10 dk Geçince 1-2 Defa Baglantı Kopuyor . Tekrar Girin Runtime -lere gidecek 1.30 Saattir Hiç Sorun Olmadı . Speed Hack Acık Kalsın

d7ug9.png

( VE ARKADAŞLAR UNUTMAYIN . BU YÖNTEMLER 1 PCDE OLUP DİĞERİNDE OLMUYOR . TAMAMEN İŞLETİM SİSTEMİNE BAĞLI SORUNLARDIR . )

Olumlu Olumsuz Mesajları Konu Altına Postlamanızı İstiyorum
:ka19:

| AST | WİLL HELP YOU | AST |

Teşekkürler Oluyor Windows 7 Ultimate x64

Son düzenleme:

yenİ
yenİ bİrŞey buldum arkadaŞlar 2 * 3 saatİr uĞraŞiyorum .
Forum hesabiyla Çarinizi bota koyun . Daha sonra foruma gİrİp o hesabİ sİlİn . 8 saat oldu suan sorun yok . :) bİraz Çilginim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri