Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Acil Yardım Edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harlet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 588

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar yeri olmadığını biliyorum ama lütfen kapatmadan önce cevap verin bugün crossfire ye giremiyorum ''File is changed'' hatası alıyorum acaba bunun sebebi ne olabilir yeni patch mı yoksa ? şimdiden teşekkürler ... konuyu yanlış yerde açtığım i.çin üzgünüm..

Yeri Değil. Lütfen Crossfire Teknik Yardım Bölümüne açınız.

(Crossfire sil , z8games gir ve indir ardından yükle sorun çözülür.)

crossfire.exe dosyanız silinmiş :) Büyültücek bişey yok.Oyunu silip başdan yüklerseniz düzelebilir.Bunun nedeni büyük ihtimal antivirüs programınız olabilir.Antivirüsünüzü kapatın ve crossfire yi denetim masasından silip tekrar kurun.Sorun çözülmezse size crossfire.exe dosyasını uploand edebilirim.:ka19:

crossfire.exe dosyanız silinmiş :) Büyültücek bişey yok.Oyunu silip başdan yüklerseniz düzelebilir.Bunun nedeni büyük ihtimal antivirüs programınız olabilir.Antivirüsünüzü kapatın ve crossfire yi denetim masasından silip tekrar kurun.Sorun çözülmezse size crossfire.exe dosyasını uploand edebilirim.:ka19:
crossfire yi sildim tekrar yükledim gene aynı bana upload dosyasını verebilirmisin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri