Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
olmayanlar reboot attınızmı![]()
1.siPacklerin reboot la alakasi yok :ka24::l03:
2.si bu packler isim yanında lv gösterme haricinde oyunda bissürü gereksiz değişiklik yapıyo:ka24:
Son düzenleme:
yne hortlattınız konuyu xD
sanırım game dosyası ve metin2client.bin le alakalı ama emn deilm 1-2 ksi öle demsti
ya bi kere level gösterme packtan değil çünkü packtan olsa metin2 turkeyde level gösteriliyor ve biz o packı kullanıyoruz kesin filezilla veya navicattan
sanırım game dosyası ve metin2client.bin le alakalı ama emn deilm 1-2 ksi öle demsti
yne hortlattınız konuyu xD
Kardes mantıken yaklasırsak client.bin le alakalı olsa bile biz zaten orjinal metin 2 nin icine atiyoruz pvp pack ını clientbin degismiyor onla degil ben karıstırıyorum bakalım bi sonuca cıkarmı aslında bunu yapabillenler var ama paylasmak yerine satmak daha cazip geliyor onlara e ne de olsa türk'üz biz her seyden kar dusunen milletiz
bide bu konuyu acana inanana kızıyorum pack degisikligi ile servere reboot atmanın ne anlamı olabilir uzaktan yakından alakası yok sacmalık koca bi sacmalık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)