Arkadaşlar bu bölümde fixlenmiş hileler ve saçma sapan konular açan (bu konu kilitleniyor sağolun
) insanlar var.Ve kimsede bunlara müdahale etmiyor.Moderatörler hiç ilgili değil.Adam açıyor konuyu, kanıt olarak bir iki foto koyuyor.Eeee foto koydunuz diye hile çalışıyor mu olucak? Nerden bilicez eski bir foto olmadığını.Bu nedenlede bazı arkadaşlarımız biraz acemi oldukları için asıl çarlarının ban yemesiyle karşı karşıya kalıyorlar.Sizden ricam biraz daha ilgili olup, şu bölümü düzene sokarsanız herkes için en iyisi olucaktır.Saygılarımla...:f27:
) insanlar var.Ve kimsede bunlara müdahale etmiyor.Moderatörler hiç ilgili değil.Adam açıyor konuyu, kanıt olarak bir iki foto koyuyor.Eeee foto koydunuz diye hile çalışıyor mu olucak? Nerden bilicez eski bir foto olmadığını.Bu nedenlede bazı arkadaşlarımız biraz acemi oldukları için asıl çarlarının ban yemesiyle karşı karşıya kalıyorlar.Sizden ricam biraz daha ilgili olup, şu bölümü düzene sokarsanız herkes için en iyisi olucaktır.Saygılarımla...:f27:
Son düzenleme:
Bunu bölüm editörüne Özel Mesaj atarak bildirebilirsin.
Buraya konu açmana gerek yoktu.
Bildirildi.
Bildirildi.
Bunu bölüm editörüne Özel Mesaj atarak bildirebilirsin.
Bildirildi.
Bu konuyu, crossfire hack bölümü ile ilgilenen kardeşlerimizinde okuması ve bilgilendirilmesi amacıyla bu konuyu açtım.Siz öyle düşünebilirsiniz.Fakat ben herkesin bunları öğrenmesinden yanayım.
Bölüm editörüne özel mesaj olarak bildir. Ben gördüğüm hile konularını önce kendim inceliyorum, sonra dosyalara bakıyorum ve ardından sonuca varıyorum, çoğul konuşma lütfen.
Forumu meşgul etmemesi için bildirildi.
Forumu meşgul etmemesi için bildirildi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...