Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arkadaşlar pbdo botla uri kasıyordum açılmamaya başlandı fix yedi felan dediler kaldım öyle neyse 
92k uri var şimdi bende
gemim leonov 4 lf3 var
hız olarak full elitim
hiç de irisim yok
işte şuan böyle çöpluk bir çarım var
sizce pbdo botu bekleyip iyice bi 250 300k uri yapıp mı bi şeyler alsam yoksa direk
lf3 donatıp iris falan mı başlasam ???

92k uri var şimdi bende
gemim leonov 4 lf3 var
hız olarak full elitim
hiç de irisim yok

işte şuan böyle çöpluk bir çarım var
sizce pbdo botu bekleyip iyice bi 250 300k uri yapıp mı bi şeyler alsam yoksa direk lf3 donatıp iris falan mı başlasam ???
sadece pdbo uri kas sonra kapıları yap kapıları yap yapınca zaten hem credin olur hemde uridyumun o zaman droitleri fullersin
lf3 uri yatırma bence zaten yeşil kutulardanda lf3 bo2 düşüyor uridyumu yeşil kutuya bas bende öyle yapıyorum 500 k uri var 50 tane anahtar hazır bekliyor lf4 çıkma şanşı 2 kat artınca lf4 fullücem yada zeus çıkma sanşı gelirse sarı kutu yani
lf3 uri yatırma bence zaten yeşil kutulardanda lf3 bo2 düşüyor uridyumu yeşil kutuya bas bende öyle yapıyorum 500 k uri var 50 tane anahtar hazır bekliyor lf4 çıkma şanşı 2 kat artınca lf4 fullücem yada zeus çıkma sanşı gelirse sarı kutu yani
Son düzenleme:
sadece pdbo uri kas sonra kapıları yap kapıları yap yapınca zaten hem credin olur hemde uridyumun o zaman droitleri fullersin
dediğin gibi yapıcam ben darkorbit sitesinden kapı yapmaya calısıyorum çok uğraşsamda olmuyor botla daha mı kolay kapı yapılıyor
kardeş tecrübe kunuşuyor dinle BOT la yaplatır pdbo yada boxybot yaptır iyi yapıyor ikiside elle kapı yapmak işkence
kapı yaparsanda tavsiyem zeta kapısını yapmandır hem ödülleri çok güzel en mantıklısı o
200000 Şeref Puanı
6000000 Tecrube Puanı
50 günlük dosyası
35.000 Uridium
25.000 UCB-100 Mermisi
25 tane booty_key ( Korsan Anahtarı)
kapı yaparsanda tavsiyem zeta kapısını yapmandır hem ödülleri çok güzel en mantıklısı o
200000 Şeref Puanı
6000000 Tecrube Puanı
50 günlük dosyası
35.000 Uridium
25.000 UCB-100 Mermisi
kardeş tecrübe kunuşuyor dinle BOT la yaplatır pdbo yada boxybot yaptır iyi yapıyor ikiside elle kapı yapmak işkence
200000 Şeref Puanı
6000000 Tecrube Puanı
50 günlük dosyası
35.000 Uridium
25.000 UCB-100 Mermisi
kardeş ordakı yaratıkları kesecek gücüm yok daha

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)