Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[DEV] Project aqw test'ter aranıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shinndestiny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Shinndestiny

Level 4
TM Üye
Konular
51
Reaksiyon Skoru
23
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Değerli turkmmo üyeleri arkadaşlar bildiğiniz gibi sadece pvp ilgilenirim aqw pek umrumda deyildir zaten bügün'de farklı bir şey olmayacaktır sadece aqw tamamını kopyalamaya çalışıyorum ancak şunana kat etebildiğim yollar en fazla emulator yerine cmd ( bat ) çalıştırmak item,map,quest,server,cms vb... eklmektir ancak şuana kadar her şeyi başkasından alıntı yani lamer olduk bende diyorumki bana java mysql veya flash bilen bir adam lazım bunu 4-5 forumdada yazacağım eyer gereçektende biliyorsanız bana ulaşmanızı isyeteyeceğim ''tester'' olarak'ta bir kaç kişi davet edeceğim istiyen noob arkadaşlara bir kaç ders'te vereceğim aqw hakkında şuanda çalışmakta olduğum şey daha'nın orjinal halini hazırlamaktır. sql tablolarının ryan adını koydum çünkü aqw çalıştığı dosyanın konumunda ryan diye bir dosya var ve adı hoşuma gitti.

oxupc7o913vq8oz9g.jpg

Belirtmek isterimki datayı tamamlamadım o yüzden hiç bir arkadaşımdan bunu başaramazsın vb.. şeyler duymak istemiyorum emulatoru kodlayacak adam ve bilgiye sahibim belirtmek isterim.

Yardım edecek arkadaşlara ''Moderator,Super Moderator,Administrator'' diye rütbeler verceğim arkadaşlar yapacağımız orjinal aqw özellikleri neler olacaktır aqw kesinlikle daha kolay yani pvp zevki ancak pvp'lerde bilirsinizki sadece monster keserek level atlarsınız bizimkinde ise öle olmayacaktır eğitim sistemi günlük 5000-10000 ex arası clan sistemi aqw de olacak ancak bizimkinde elle yani Admin gurubu yerine normal üyelerde clan açabilecektir.

Php,Asp

Arkadaşlar bu arada cms şuana kadar bir kaçtane yenilik ekledim ancak bence yani modların veya adminlerin kararına göre deyişebilir veya siz burdan kendi fikirlerinizi söyleyebilirsiniz. Oyuna tek bir siteden girecekler oyuncular güvenlik sistemi yani maplar veya monsterler çalınamayacak cilent ise tekrar kodlanamayacak veya editlenemeyecek zaten düz yaparsanız çalışma ihtimalı %0 :D

Arkadaşlar bana php,asp bilen arkadaşlar lazım bide sağlam hosting ancak hosting işi ancak oyunu kurcağımız zaman etkili olacaktır. Şuanda sizin okullar var diye her hafta sonu toplanacağız yani okar sorun olmayacaktır. php,asp yetkilisi olacaklar
bana mesaj atabilirler onların rütbelerine ek olarak forum moderatorlük vercektir. Şuanki cms'miz.

xzac6ww9p0p9ogr7g.jpg

Server ayarları hakkında

Arkadaşlar sevrer her hangi bir bilgisayardam çalıştırabilicektir yani server limiti yok güvenlik hakkında arkadaşlar zaten mysql bilgileri gerekiyor yani her şekillde güvenlik sistemi sağlam oluyor. Arakdaşlar ortak veya üye olacaklar bana mesaj atmasını rica ediyorum.

İyi günler turkmmo shinndestiny...

Arkadaşlar dediğim gibi neler ekleyeceğimi veya neler düşünüyorsunz yorum olarak görmek isterim ancak (küfür,flood) istemiyorum şikayet edeceğim bilmenizi isterim.

yha bana non hamachi pvp kurulumu lazım bana öretirmisiniz

Hahahaha Güldüm

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hamachisiz mi oLucak Ona GÖre ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri