merhaba arkadaslar mt2-sunucu.com olarak darkorbİt vds daĞitimina basliyoruz ancak vdsler 5 gÜn Ücretsİzdİr ve İlk gelecek 10 kİŞİye verİlecektİr 5 gÜn sonra 10 kİŞİ ye daha verİlecektİr ve kesİnlİkle vds lerde bot harİcİ program vs. Çalistirilmasi yasaktir
sİzden asla Çarinizin id Şİfresİ İstenmeyecek sİze İp adresİ kullanici adi ve Şİfre verİlecektİr sİzde vds ye gİrİp botunuzu koyacaksiniz
vds sahİbİ olabİlmenİz İÇİn yapmaniz gerekenler aŞaĞidadir
1-konu altindan almak İstİyorum yazmaniz
2-mesaji yazdiginizda sİze vds 2 saat İle 24 saat İÇerİsİnde verİlecektİr
3-vds lerde İllegal kullanim [bot harİcİ program vs.] durumlarda aninda hİzmetİ sonlandirma yetkİsİne sahİbİz
2-mesaji yazdiginizda sİze vds 2 saat İle 24 saat İÇerİsİnde verİlecektİr
3-vds lerde İllegal kullanim [bot harİcİ program vs.] durumlarda aninda hİzmetİ sonlandirma yetkİsİne sahİbİz
alacak herkese hayirli olmasi dİleĞİyle
KAMPANYAYA KATILANLAR
bende almak isterim.
kafamda sorular var siz vdsye bağlanıcakmısınız ve biz girip herkesin koyduğu yeremi koycaz botu ?
bende almak isterim.
bende almak isterim.
almak isterim
almak isterim
Bende Almak isterim.
bende almak isterim
Almak isterim lütfen
almak istyrom
Bende almak İsterİm
Bedava vdps vps neyse alzim istiyorum D
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Senin ciddiliğini ve Yazım kurallarına dikkat etmene ek olarak profil resmini çok beğeniyorum.![]()
Teşekkür ederim
bende almak isterim.
kafamda sorular var siz vdsye bağlanıcakmısınız ve biz girip herkesin koyduğu yeremi koycaz botu ?
Son düzenleme:
bende almak isterim.
ilk olarak sorunuzu yanıtlayıp size vds yi saglıyacagım siz herkesin koydugu yere koymayacaksınız sadece size özel olacak