bir sen eksiktin sanayi fen lisesi okumayanlar için birebir
Sen çok aile baskısı yemişsin
Okuma ne
Senin yaşın kaç bak ciddi ciddi soruyorum...Bıçaklanma zamanın gelmişse söyle de bıçaklayalım 
dostum ben Türküm senin annen uzakdoğuya ilgi duyorsa bunu burada niye benle tartışıyorsun ben liseyi çoktan bitirdim Yıldız Teknik Üni. gelirsen bir çayımı içersin![]()
ben sana benim annem uzakdoğuya ilgi duyuyor diye bişey demedim buradaki insanların yarısından fazlası liseyi okuyor liseyi okumak utanılacak birşey değil
Ben hiç tavır koymadım ki senle bir sorunum yok hatta forumda eskisin senle tartışmak istemem. bir espiri yaptık şu hale bak. zaten senle sorunum yok ortalığı karıştıran jakob diye bir ana okullu.Tamam hadi barışalım konu kitlenmeden bende büyük tepki verdiğim için özür dilerim![]()
ben sana benim annem uzakdoğuya ilgi duyuyor diye bişey demedim buradaki insanların yarısından fazlası liseyi okuyor liseyi okumak utanılacak birşey değil
Lafın anlamadıysan gerçekten ilkokullusun. swf ne bir göz at bence uzak doğu olayını anlarsın

Sen çok aile baskısı yemişsinOkuma ne
Senin yaşın kaç bak ciddi ciddi soruyorum...Bıçaklanma zamanın gelmişse söyle de bıçaklayalım
![]()
Sübhanallah Bismillah abi beni pıçaklama lütfen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)