- Konular
- 13
- Online süresi
- 1h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 77
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Wolfteam da lag hack calısıyor. Sadece 1 sebepten dolayı ban atıyor oda hackın ismi.Bu hileyle lag hackın ismini değiştireceksiniz.
ve ban risksiz oynayacaksınız. Window Title Changer adlı programla hackın ismini değiştireceksiniz.Hiçbir şekilde virüs yoktur.İstiyorsanız araştırın programın ismini.
--Kurulum--
1.Hileyi linkden indirin.
2.Rarı klasöre çıkarın.
3.Klasördeki Siyanuru bilgisayarınıza kurun.
4.Bilgisayarı yeniden başlatın Yoksa hata verir.
5.Masaüstünde kısayol oluşacak ordan Siyanure girin.
6.Birşey çıkacak reklama tıklayıp alttaki butona tıklayın.
7.Siyanur acılacak. Açtıgınz klasorun içinde window title changer var. Onu açın.
8.Sonra programda isimler cıkacak.Sonu siyanur 1.6! ile biteni ve WTSiyanur adlı programlara 1 kere tıklayın ve alttaki bosluga yeni bir isim yazın (sallıyabilirsiniz).
9.İsimi yazdıkran sonra programlara yeni isim vermek için change title ye tıklayın.Programların ismi değiştikten sonra window title changeri kapatabilirsiniz.
10.Wolfteama girin ve Hilenin tadını çıkarın.
Not: İnterneti kesmek için q tuşuna, İnterneti yenilemek için e tuşuna tıklayın.Eğer 6-7 saniyeden fazla interneti keserseniz oylama yapar.
Hile Tüm sistemlerde sorunsuz çalışır.
Benim Pc windows 7 64 bit çalışıyor.
O kadar emek sarf ettim alıntı değilir.Forumda herkes lag hack arıyordu paylaşayim dedim.
Eğer işinize yaradıysa +rep i esirgemeyin
Link:
Virustotal:///
ve ban risksiz oynayacaksınız. Window Title Changer adlı programla hackın ismini değiştireceksiniz.Hiçbir şekilde virüs yoktur.İstiyorsanız araştırın programın ismini.
--Kurulum--
1.Hileyi linkden indirin.
2.Rarı klasöre çıkarın.
3.Klasördeki Siyanuru bilgisayarınıza kurun.
4.Bilgisayarı yeniden başlatın Yoksa hata verir.
5.Masaüstünde kısayol oluşacak ordan Siyanure girin.
6.Birşey çıkacak reklama tıklayıp alttaki butona tıklayın.
7.Siyanur acılacak. Açtıgınz klasorun içinde window title changer var. Onu açın.
8.Sonra programda isimler cıkacak.Sonu siyanur 1.6! ile biteni ve WTSiyanur adlı programlara 1 kere tıklayın ve alttaki bosluga yeni bir isim yazın (sallıyabilirsiniz).
9.İsimi yazdıkran sonra programlara yeni isim vermek için change title ye tıklayın.Programların ismi değiştikten sonra window title changeri kapatabilirsiniz.
10.Wolfteama girin ve Hilenin tadını çıkarın.
Not: İnterneti kesmek için q tuşuna, İnterneti yenilemek için e tuşuna tıklayın.Eğer 6-7 saniyeden fazla interneti keserseniz oylama yapar.
Hile Tüm sistemlerde sorunsuz çalışır.
Benim Pc windows 7 64 bit çalışıyor.
O kadar emek sarf ettim alıntı değilir.Forumda herkes lag hack arıyordu paylaşayim dedim.
Eğer işinize yaradıysa +rep i esirgemeyin

Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virustotal:///
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...