HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ya arkadaşlar bu şifremi unuttum sorunu heralde düzelmiycek 3 aydır adam akıllı bi tarih veya bilgi verilmedi haftya bakım öbür hafta yok sonraki hafta derken okullar açıldı zaten yazın oyun oynuyabiliyorum şimdi hiç oynuyamıycam bırakıyorum artık.. 

ya arkadaşlar bu şifremi unuttum sorunu heralde düzelmiycek 3 aydır adam akıllı bi tarih veya bilgi verilmedi haftya bakım öbür hafta yok sonraki hafta derken okullar açıldı zaten yazın oyun oynuyabiliyorum şimdi hiç oynuyamıycam bırakıyorum artık..![]()
Bakım Tarihi Net Degil
Bakımı Bekleyiniz.
tolgabayrak adlı kullanıcı forumdan belirli süre içerisinde uzaklastırıldı , arkadaşlar duyuru gelene kadar hiçbirşey net değil. MMOMT2 duyurular bolumunu takip edin he oyunda bir takım aksaklıklar devam ediyor farkındayız fakat sizler bize yardımcı olacagınıza birde oyunu aşağılayıcı kelimeler kullanmıssınız. Tabi mahkemeye de gidebilirsiniz fakat haklı taraf biziz cunku oyun keyfi yere kapanmıyor hem oyun hem forum olsa gerek saldırılar devam edıyor yapabilecek tek şey duyuruları takip etmek.
konu kapatıldı
konu kapatıldı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)