Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Admin Bi Bakıver heLe .s

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bodrumlu222
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 351
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ÖnceLikLe SeLamunaLeyKum Bakım %90 oranında haFTaya yapılcak demiiştin hepimiz bekliyoruz ama hiç birşey oldugu yok %10 ihtimal olmucaktıı simdi o % 10 ihtimal Bizemii denk geldi.Lütfen admin bilmiyorum ilgileniyomusun ilgilenmiyomusun bizimi işletiyosun ama bu oyun sıradan bi oyun deil bunu sende biliyosun bagımlı olanları var.Senden istegimiz bi at bi deve deil eLini vicdanına koy artık ilgilen sende kurtul bizde kurtulalım lütfen adam gibi sana derdimizi söyledik adam gibi bi cvp yaz ve mmomt2 oyuncularını bilgilendir lütfen olmuyosa olmuyo de ümit beslemeyelim o kadar insanın emegi söz konusu yukarda allah var azıcık ilgii Lütfen.

ÖnceLikLe SeLamunaLeyKum Bakım %90 oranında haFTaya yapılcak demiiştin hepimiz bekliyoruz ama hiç birşey oldugu yok %10 ihtimal olmucaktıı simdi o % 10 ihtimal Bizemii denk geldi.Lütfen admin bilmiyorum ilgileniyomusun ilgilenmiyomusun bizimi işletiyosun ama bu oyun sıradan bi oyun deil bunu sende biliyosun bagımlı olanları var.Senden istegimiz bi at bi deve deil eLini vicdanına koy artık ilgilen sende kurtul bizde kurtulalım lütfen adam gibi sana derdimizi söyledik adam gibi bi cvp yaz ve mmomt2 oyuncularını bilgilendir lütfen olmuyosa olmuyo de ümit beslemeyelim o kadar insanın emegi söz konusu yukarda allah var azıcık ilgii Lütfen.

Haklısın kardeşim benimde içinde 19 edit olan çarım geçtiğimiz ayın 19'unda buga girdi 1 ay oldu bakım bekliyoruz.

MMOMT2' HALKININ ÇOĞU BU BAKIMI BEKLİYOR.OYUNDAKİ HERKES BUGDA KALMALARDAN ŞİKAYETÇİ VE DAHA BİSÜRÜ ŞEY BEN SADECE Bİ KONU AÇTIM ADMİN TARAFINDAN BİLGİLENDİRİLDİK AMA ADMİNİN VERDİĞİ BİLGİLER DOĞRU ÇIKMIYOR EN SON AÇTIĞIM KONUDA GEÇEN HAFTA İÇİ BAKIMIN BİTECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ SÖZDE BAKIMIN %90 LIK KISMI HALLOLMUŞ AMA %10LUK KISMI 2-3 HAFTADIR SÜRÜYOR.OYUNDAKİ KULLANICI SAYISI AZALDI. HERKES BUGA GİRDİ BAKIM OLSADA CÜMLETEN RAHATLASAK :)

Yav Arkadaşım Tek Sen Beklemiyorsun Ki Benim Charımda Bug'ta Ben Bişe Diyormuyum Ses'imi Cıkartıyormuyum Hayır Bekleyin Yapılacaktır Mutlaka Bakım.

İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri