Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
EVET ARKADAŞLAR BEN BİR DARKORBİT PVP SERVER VERİCEM SİZE BENDE GİRMİYOR
FAKAT BELKİ SİZDE GİRER ADAM FLASH PLAYER OLMADIĞI İÇİN SİYAH GÖRÜNÜYOR DİYOR FAKAT BEN YÜKLEDİM GENE AYNI ŞEY EKRAN SİYAH GİRİŞ YAPAMIYORUM BELKİ SİZ GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ BANADA YARDIMCI OLABİLİRİSİNZ ÇOK MERAK ETTİM ACABA GİRİYORMU DİYE
Pvp Server Sitesi:
evet start diyin kayıt olun bir şirket seçin ondan sonra bakın arkadaşlar giriyormu bende girmedi !
FAKAT BELKİ SİZDE GİRER ADAM FLASH PLAYER OLMADIĞI İÇİN SİYAH GÖRÜNÜYOR DİYOR FAKAT BEN YÜKLEDİM GENE AYNI ŞEY EKRAN SİYAH GİRİŞ YAPAMIYORUM BELKİ SİZ GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ BANADA YARDIMCI OLABİLİRİSİNZ ÇOK MERAK ETTİM ACABA GİRİYORMU DİYE
Pvp Server Sitesi:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
evet start diyin kayıt olun bir şirket seçin ondan sonra bakın arkadaşlar giriyormu bende girmedi !
Siteyi deneyen yokmu ya cevap bekliyorum lütfen
çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için
çalışıp çalışmadığını kontrol etmek içinÇalışmıyor...Siteyi deneyen yokmu ya cevap bekliyorum lütfençalışıp çalışmadığını kontrol etmek için
Son düzenleme:
Çalışıyor...
Of ama yabancıların hepsi giriyor biz niye giremiyok flash player yüklü olmasına rağmen
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)