Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Kadıköy'ün baronu attığı müthiş gol ile takımını sırtladı. Peki Cristian krizi doğmadan nasıl çözüldü?
Kadıköy'ün baronu Cristian
Teknik Direktör Aykut Kocaman, antrenman temposu düşünce Cristian Baroni'yi Sivas deplasmanına götürmedi. Brezilyalı futbolcu kadro dışı kalınca Aykut Kocaman'ın 'Çalışmayana forma yok' mesajını aldığını Mersin maçında F.Bahçe armasını üç kez öperek ispatladı. Peki Cristian krizi doğmadan nasıl çözüldü?
TOPAL-SELÇUK PİYANGOSUYDU
Sambacı, Sivas deplasmanında kadro dışı kalınca antrenmanda çalışma konusundaki hatasını anladı, kafa karışıklığı gitti. Milli maçlar için verilen arada da çok çalıştı. Selçuk Şahin'in Mersin maçı öncesi hafif bir sakatlığı vardı. Teknik Direktör Kocaman da Cristian'ı kadroya aldı. Mehmet Topal sakatlanınca da şans Cristian'ın yüzüne güldü. OYUNA girdi. 90'da 90'a çaktığı golle kurtarıcı oldu. Cristian, Selçuk Şahin ve Mehmet Topal'ın sakatlanmasıyla doğan fırsatı en iyi şekilde değerlendirmiş oldu. Golden sonra formasını çıkarıp üç kere armasını öpmesinin sebebi de işte buydu. Brezilyalı futbolcu, 'F.Bahçe'yi çok seviyorum. Sorun yok. Beni rahat bırakın' mesajı vermek istedi. Marsilya maçında da Kocaman'dan forma bekleyen Cristian, Globo'ya verdiği demeçte ise golü Alex'e armağan ettiğini söyledi.
KADINLARA DA BİR JEST OLDU
'HOŞ bir vuruş yaptığım ve takımımın kazanmasına yardım ettiğim için şanslıyım. Özel bir gündü, golümü Alex'e ithaf ediyorum. Cumartesi heykeli dikilerek onurlandırıldı. Maçı sadece kadınlar ve çocuklar izledi. Bu nedenle de maç çok özeldi. Bu golü aynı zamanda statta olan aileme de armağan ediyorum.'
Kadıköy'ün baronu Cristian
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
formasındaki F.Bahçe armasını üç kere öperek
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'Fener'i çok seviyorum. Sorun yok. Beni rahat bırakın' mesajı verdi. Attığı golü de kaptan Alex'e armağan etti.Teknik Direktör Aykut Kocaman, antrenman temposu düşünce Cristian Baroni'yi Sivas deplasmanına götürmedi. Brezilyalı futbolcu kadro dışı kalınca Aykut Kocaman'ın 'Çalışmayana forma yok' mesajını aldığını Mersin maçında F.Bahçe armasını üç kez öperek ispatladı. Peki Cristian krizi doğmadan nasıl çözüldü?
TOPAL-SELÇUK PİYANGOSUYDU
Sambacı, Sivas deplasmanında kadro dışı kalınca antrenmanda çalışma konusundaki hatasını anladı, kafa karışıklığı gitti. Milli maçlar için verilen arada da çok çalıştı. Selçuk Şahin'in Mersin maçı öncesi hafif bir sakatlığı vardı. Teknik Direktör Kocaman da Cristian'ı kadroya aldı. Mehmet Topal sakatlanınca da şans Cristian'ın yüzüne güldü. OYUNA girdi. 90'da 90'a çaktığı golle kurtarıcı oldu. Cristian, Selçuk Şahin ve Mehmet Topal'ın sakatlanmasıyla doğan fırsatı en iyi şekilde değerlendirmiş oldu. Golden sonra formasını çıkarıp üç kere armasını öpmesinin sebebi de işte buydu. Brezilyalı futbolcu, 'F.Bahçe'yi çok seviyorum. Sorun yok. Beni rahat bırakın' mesajı vermek istedi. Marsilya maçında da Kocaman'dan forma bekleyen Cristian, Globo'ya verdiği demeçte ise golü Alex'e armağan ettiğini söyledi.
KADINLARA DA BİR JEST OLDU
'HOŞ bir vuruş yaptığım ve takımımın kazanmasına yardım ettiğim için şanslıyım. Özel bir gündü, golümü Alex'e ithaf ediyorum. Cumartesi heykeli dikilerek onurlandırıldı. Maçı sadece kadınlar ve çocuklar izledi. Bu nedenle de maç çok özeldi. Bu golü aynı zamanda statta olan aileme de armağan ediyorum.'