Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Aşağlanmaktan Bıktım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berk936
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

berk936

Level 1
Üye
Konular
9
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 8 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
30
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaş tüm server nedenini olmadığı bi olay yüzünden bilmedikler herkesin ordan burdan konuşan kişilere inanmasından bıktım o kişi Thinq thinqi denen çocuğun bnmle derdi herneyse tüm servere benim hakkımda yalanlar uydurup arkadaşlarımla aramı bozmasıdır size tek sözüm o çocuğun ne mal olduğunu bilseydiniz bana hak veriridiniz.

Başka bi konu ise DrDre nin ben olduğumu ben olduğumu söyleyenler var bikere ben olsaydım okadar vicdansız deilm kardeşim Melis'e aşağdan bağırarak küfür ediyim, okadar namussuz değilim yeni tanıştığım arkadaşıma küfü edeyim,okadar şrefesiz değilim serverdeki en güvenidiğim insana küfü edeyim yani ağatay kardşime.Yani DrDrenin ben olduğumu düşünüyorsanız çok yanlş düşünüyorsunuz.

ARTIK ÜSTÜME GELMEYİN BIKTIM !!

OYUNDA BIRAKIRDIM AMA DOSTLARIMDAN AYRILACAM DİYE KORKUYORUM
ANLADINIZMI YETER !

TwoFace

Bütün evi dağıtabilir , hatta yakabilirsin. Ama cesaret ; en sevdiğin vazoyu vurmaktır duvara.

Son düzenleme:
7xci ban yiyeceksin

Öle Aslı Olmayan İftiralar Atmayın Oyunculara.

7x'i Varsa Verin 4x Bildirimi Bölümüne Sonra Konuşun.

yav takma sende oyun bu agzı war herkezın konusuyo :D dogru yada yanlıs sen kendını bil :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri