Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar CrossFire Hack İçin en Önemli ßir İnjectör Paylaşıyorum. Neredeyse Bakın Neredeyse [ ßütün ] Hackleri Çalıştırdı..
Bana Göre Bütün İnjectörleri Silin ve Bu İnjectörü İndirin..
Resim:
Yabancı ßir İnjectördür. Ama Benim Tavsiyem Size ßu İnjectördür..
Virüs Total:
İNDİR:
+RepLerinizi Unutmayınız..:m08:
Bana Göre Bütün İnjectörleri Silin ve Bu İnjectörü İndirin..
Resim:
Yabancı ßir İnjectördür. Ama Benim Tavsiyem Size ßu İnjectördür..
Virüs Total:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İNDİR:
+RepLerinizi Unutmayınız..:m08:
Eğer bir enjectörde ve .dll de sorun yoksa tüm enjectörlerle hile çalışır. Enjectörlerde hata olmadıkça fark yoktur.
İndirmeyiniz X1İnject Virüslüdür Ama Diğer İnjectorler Virüssüzdür.Ama Yinede Siz Bilirsiniz.
Son düzenleme:
JackDanieLs9 Kardeş bana 1 hafta önce hile bul diye yalwarıyordun ? Faceden yalanmı? we dedinki injectör biliyonmu dedim bunu önerdim saol tşkr dedin ? hatta facede meSajlar bile war
şimdi Karşımı geliyorsun. Hele gelelim olcu
sende bana hile yalwarıyordun mesajları war turkmmoda ? resim çeker koRum oke ?
ßen ßunu seviyorum. wirüs dediğiniz 2 tane çıktı. trojen keylogger wb gibi bişe olsaydi trojan , key virüsü olarak virüs totalde cıkardı Koclarım simdi 2Leyin konumdan Hadi bb
şimdi Karşımı geliyorsun. Hele gelelim olcusende bana hile yalwarıyordun mesajları war turkmmoda ? resim çeker koRum oke ?
ßen ßunu seviyorum. wirüs dediğiniz 2 tane çıktı. trojen keylogger wb gibi bişe olsaydi trojan , key virüsü olarak virüs totalde cıkardı Koclarım simdi 2Leyin konumdan Hadi bb
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)