HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gerçekten çok yararlı bir konu bence.
Teşekkürler kardeşim.
Teşekkürler kardeşim.
*Shell Açığı Diye Bir Açık Vardır.
*Her Açık Gibi Shell Açığıda Kapatılır.
*Shell Php Dosyalarının Arasında Türeyen Açıktır.
*Onemli Olan Shell'i Php'ye Sokmamaktır.
*Bende Bu Açığı Ne Kadar Olsada En Aza İndirgedim.
*Belkide Kapanır.Bana Örnek Saldırıda Saldıran Basarısız Oldu.
Yorumun İçin Teşekkürler.
tm bana bunu yaptigin bir hostingte bi host ver bakalim gör nasil geçliyor shell açigi yok sadece bazi shelleri engeler bunu çözmek kolay böyle bi kodla çözebilirsin numan.php5 sonunu 5 olarak yüklersen sorun kalmaz ve ayni zamanda buda okumazsa cgi-telnet yardimi ile sunucu geçilir en basitden root olabilirde expoilt ile

Eğer Shell Hakkında Ek Olarak Kapatabilecegimiz Bilgi Biliyorsan Bana Soyle Konuya Yazayım Anlattıklarım Harfihen Doğru
Anlattıklarınız , dogru ama hiçbir işe yaramazlar Kısa zamanda Çok , uzun bir konu hazırlayacağim 2-3 saatlik , bir konu olacak bu bile %90 oranla ancak engelleyecek suan yazdıkların %5
Konuyu , direkt özel mesaj aracılıgı ile sana yonlendireceğim salih , konunu buna göre editleyebilirsin ' faydalananlar olacaktir.
Konuyu , direkt özel mesaj aracılıgı ile sana yonlendireceğim salih , konunu buna göre editleyebilirsin ' faydalananlar olacaktir.
Anlattıklarınız , dogru ama hiçbir işe yaramazlar Kısa zamanda Çok , uzun bir konu hazırlayacağim 2-3 saatlik , bir konu olacak bu bile %90 oranla ancak engelleyecek suan yazdıkların %5
Tabiki, Bekliyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)