HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar gemim goli (dün aldım
) 19 lf3 , 3 lf2 , 10 bo2 ,5 bo1 , ekstralar full,12 elit hız +10 , var çarda bu çarla alfayı yapabilirmiyim. bu arada daha önce 2 kere vegayla yapamadım yani son hakkım . zaten bota yaptırıcam.sadece prodegeit ler kaldı.eğer yapabilirse confileri nasıl dizmemi önerirsiniz.

) 19 lf3 , 3 lf2 , 10 bo2 ,5 bo1 , ekstralar full,12 elit hız +10 , var çarda bu çarla alfayı yapabilirmiyim. bu arada daha önce 2 kere vegayla yapamadım yani son hakkım . zaten bota yaptırıcam.sadece prodegeit ler kaldı.eğer yapabilirse confileri nasıl dizmemi önerirsiniz.Koy bota 10-15 dk sonra bak kapı bitmiş olacak 
Edit: Confini 12 hız 3 kalkan yap hatta full hızda koyabilirsin ( protegitler çok hızlı...) promerium ile beslersen sorun çıkmaz bu şekilde
kalkanınıda sepromla beslemeyi unutma bu arada task hazırlarken kalkan bitince değiştiri işaretle 2. confiyide 5 kalkan 10 hız yap
ama seprom veya promerium basarsan hız, kalkana senin için çok iyi olur
varsa lazer roketede basabilirsin ve x2-x3 kullanırsan biraz daha rahat yapar

Edit: Confini 12 hız 3 kalkan yap hatta full hızda koyabilirsin ( protegitler çok hızlı...) promerium ile beslersen sorun çıkmaz bu şekilde
kalkanınıda sepromla beslemeyi unutma bu arada task hazırlarken kalkan bitince değiştiri işaretle 2. confiyide 5 kalkan 10 hız yap
ama seprom veya promerium basarsan hız, kalkana senin için çok iyi olur
varsa lazer roketede basabilirsin ve x2-x3 kullanırsan biraz daha rahat yapar
Son düzenleme:
Koy bota 3 saat sonra bak kapı bitmiş olacak![]()
hayır ben progeitlere kadar geldim zaten ama vegayla yaparken 2 kere öldürm bu son hakkım confileri nasıl diziyimde bota koyayım önemli olan konfiler.bu konuyuda söylersen çok iyi olur bilader
hayır ben progeitlere kadar geldim zaten ama vegayla yaparken 2 kere öldürm bu son hakkım confileri nasıl diziyimde bota koyayım önemli olan konfiler.bu konuyuda söylersen çok iyi olur bilader
Editledim

10 hız 5 bo2 droitler full silah yani lf3 yetmese hepsine lf3 kalkan tak oralra 2.konfide 6 hız full kalkan gerisi driotler silah olsun yetmese orayada kalkan at tabi bo2
yoksa yeteri kadar bo2 'n lf2 tak ..
kapıya beyaz tasarımla gir
yoksa yeteri kadar bo2 'n lf2 tak ..kapıya beyaz tasarımla gir