- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
libra online dendiği gibi 120 den başlaıo beyler 1 lvlden başlıo ve bide 13 14 15dg itemler oyunda para ile satılıo oynamaya bile değmez bu sw bu kadar berbat para ile herkez itemini almış beler yeniler ise 12dglerle uğraşsın o gördüğünüz npclerdeki itemlerde alınmıo bu swde parayla satılıo dediğim gibi sadece sondaki npcdeki petler çalışıo o kadar bu kadar berbat bi swdir oynanmaya değmez dio boşu boşuna indirmiş olursunuz oynu
Son düzenleme:
- Konular
- 130
- Reaksiyon Skoru
- 60
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
13-14-15 Dg ler Sw de Player oldukça Ben bizzat Adminle görüştüm Uniq Event Pvp Event Gm bulma eventlerinde hediye edilcek !!
Sallama bu arada sana acıyorum kimbilir hangi serverin gerizakli playeri yada gm si sin
Sallama bu arada sana acıyorum kimbilir hangi serverin gerizakli playeri yada gm si sin
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yalan yanlış tanıtım yapmıcan ben bu swden daha iisindede oynadım ne yapam bu berbat swyi bi baakam dedim zaten dediklerinin yüzde 90 ı yalan çıtı
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
video çekip koycam 1 saat sonra sen görcen sw nasıl bi şey ortaya çıkarmazsam bende neyim özellikle hem bu konuya hemde senin konularının altına koycam senin yalan yanlış sw tanıtımı yaptığını göstercem siteye sen görürsün
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)