romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Lİbra onlİne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sallaama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 475

sallaama

Level 2
Üye
Konular
10
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

libra online dendiği gibi 120 den başlaıo beyler 1 lvlden başlıo ve bide 13 14 15dg itemler oyunda para ile satılıo oynamaya bile değmez bu sw bu kadar berbat para ile herkez itemini almış beler yeniler ise 12dglerle uğraşsın o gördüğünüz npclerdeki itemlerde alınmıo bu swde parayla satılıo dediğim gibi sadece sondaki npcdeki petler çalışıo o kadar bu kadar berbat bi swdir oynanmaya değmez dio boşu boşuna indirmiş olursunuz oynu

Son düzenleme:
13-14-15 Dg ler Sw de Player oldukça Ben bizzat Adminle görüştüm Uniq Event Pvp Event Gm bulma eventlerinde hediye edilcek !!

Sallama bu arada sana acıyorum kimbilir hangi serverin gerizakli playeri yada gm si sin

yalan yanlış tanıtım yapmıcan ben bu swden daha iisindede oynadım ne yapam bu berbat swyi bi baakam dedim zaten dediklerinin yüzde 90 ı yalan çıtı

video çekip koycam 1 saat sonra sen görcen sw nasıl bi şey ortaya çıkarmazsam bende neyim özellikle hem bu konuya hemde senin konularının altına koycam senin yalan yanlış sw tanıtımı yaptığını göstercem siteye sen görürsün

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri