ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Steampunk googles hakkında yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AciD_StorM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Flood yapıp durma ayrıca. Zaten yaşını bile söyleyemeyen birisinden beklenen budur...

Ver telefon numaranı konuşalım.

Ben oyunda daha eskiyim. Beni çekemiyo olabilirsiniz umrumda deil

Oyun 2009 da açıldı.Açıldığından 1 hafta sonra gördüm oynadım ama o zamanlar yüklenmesi pek gelişmiş değildi.Anca xmas zamanı indirmiştim kendi bilgisayarıma.

Oyun 2009 da açıldı.Açıldığından 1 hafta sonra gördüm oynadım ama o zamanlar yüklenmesi pek gelişmiş değildi.Anca xmas zamanı indirmiştim kendi bilgisayarıma.

Bende 2009 dan beri oynuyorum o zamanlar Last Ottoman'lar vardı bende onların aralarındaydım şimdi ise 1,5-2 yıl gibi bir ara verdim.
Karakterim ; = ''Char Creation Year 2009'' ve sınırsız axe'ye sahip sanırsam 2010 da bu sınırsız axe olayı kapandı.

Bende 2009 dan beri oynuyorum o zamanlar Last Ottoman'lar vardı bende onların aralarındaydım şimdi ise 1,5-2 yıl gibi bir ara verdim.
Karakterim ; = ''Char Creation Year 2009'' ve sınırsız axe'ye sahip sanırsam 2010 da bu sınırsız axe olayı kapandı.

Sınırsız axe HMX Patchında (2012 şubat) kalktı kardeşim :)

Tamam arkadaşlar ben cevabımı aldım teşekkür ederim size, poko dengesizi olmasaydı daha keyifli olabilirdi. Ne dediğini pek bilmiyor. Mod'um konuyu kilitliyebilirsin..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri