R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Pbdo---boxy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sylar218
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 591
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

kardesım saatte 6k kasıyorm neden sız bukadar az kasıyorsunuz dıyorsanız tr serverlerı gerçekten çok fazla bot kullanıyor ve çok kişi çok pahalı serverler.tr4 de bot kullanan az ve kişi sayısı diger tr serverlarına göre az bence.saattte kaylacı ile 6k kasıyorum tr4 de iskandinavyadada katlayıcı ile 6k kasıyorum saatte fark yok neden iskandınavya seçtin dersen irislere çok m lazım iskandinavyada iris 50m gece 35m :) tr4 ise 200m garantı

kardesım saatte 6k kasıyorm neden sız bukadar az kasıyorsunuz dıyorsanız tr serverlerı gerçekten çok fazla bot kullanıyor ve çok kişi çok pahalı serverler.tr4 de bot kullanan az ve kişi sayısı diger tr serverlarına göre az bence.saattte kaylacı ile 6k kasıyorum tr4 de iskandinavyadada katlayıcı ile 6k kasıyorum saatte fark yok neden iskandınavya seçtin dersen irislere çok m lazım iskandinavyada iris 50m gece 35m :) tr4 ise 200m garantı
bende tr4 deym 1 irisimi uri ile diğer 4 irisi 10m ye aldım yani ben iskandivyada 5m ye almassam topum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri