Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
kardesım saatte 6k kasıyorm neden sız bukadar az kasıyorsunuz dıyorsanız tr serverlerı gerçekten çok fazla bot kullanıyor ve çok kişi çok pahalı serverler.tr4 de bot kullanan az ve kişi sayısı diger tr serverlarına göre az bence.saattte kaylacı ile 6k kasıyorum tr4 de iskandinavyadada katlayıcı ile 6k kasıyorum saatte fark yok neden iskandınavya seçtin dersen irislere çok m lazım iskandinavyada iris 50m gece 35m
tr4 ise 200m garantı
tr4 ise 200m garantıpvp ye koy bide ben x-7 de boxy bot bıraktım gece sabah baktım 20k kasmış pbdo-bot ise 40k kasıyo sebebi şü pbdo bot kutuları hafızaya alıyor boxy bot almıyor direk kaçıyor
teşekkür ederim hocam
bende tr4 deym 1 irisimi uri ile diğer 4 irisi 10m ye aldım yani ben iskandivyada 5m ye almassam topumkardesım saatte 6k kasıyorm neden sız bukadar az kasıyorsunuz dıyorsanız tr serverlerı gerçekten çok fazla bot kullanıyor ve çok kişi çok pahalı serverler.tr4 de bot kullanan az ve kişi sayısı diger tr serverlarına göre az bence.saattte kaylacı ile 6k kasıyorum tr4 de iskandinavyadada katlayıcı ile 6k kasıyorum saatte fark yok neden iskandınavya seçtin dersen irislere çok m lazım iskandinavyada iris 50m gece 35mtr4 ise 200m garantı

Saat kaç civarı aldın kardesım iskandınavya arkadasım akşamustu 4-5 ihalesınden 38m ye irisi alamadıdabende tr4 deym 1 irisimi uri ile diğer 4 irisi 10m ye aldım yani ben iskandivyada 5m ye almassam topum![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)