Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
İşte yaptığım banner:
![]()
Biliyorum konu kilitlenecek ama koyma sebebim: Yok! hareketsiz bannerleri ben 2 yıl önce yapıyodum gibi laflar oldu alın bakım şimdi hemde bugün başladım bu işe daha iyisini yapacağım.
Eğer doğru söylüyosa bu gün başladım (açıkcası pek inandırıcı deil)
kendini geliştirmen lazım 7 - 8 karelik bişey saırım tam bakmadım eliden gelen en iyisi buysa kendini geliştirmeye başla

Bu bannerler o programlar ile yapılmıyor Photoscape ilebencede güzel çalışma visual basic6.0 kullanıyom devc++ kullanıyom hareketli banner ypamıyom güzel olmuş![]()
sıktığın lazeri rsb yapmışsın
alıcak uridiumun varmı ki :m08:
Yanlış kişiye çattın

Yanlış kişiye çattın![]()
Ya şu imzanı ALLAH`ını seviyorsan değiştir.Çok günaha giriyorsun görüyorum seni dövesim geliyor.Lütfen şu imzanı değiştir.!
Ya şu imzanı ALLAH`ını seviyorsan değiştir.Çok günaha giriyorsun görüyorum seni dövesim geliyor.Lütfen şu imzanı değiştir.!
Yöneticiler bir sakınca bulmuyorsa senin buna karışma hakkın yok. Allah Allah diye memleketi sömürenlere git laf yetiştir burada inanç bekciliği yapacağına
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)