romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yldz topoloji

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 304

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Katılım
17 Eyl 2008
Konular
31,034
Mesajlar
0
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yıldız topoloji, en bilinen bilgisayar ağı topolojilerindendir. Bütün bilgisayarların tek bir merkeze bağlanarak oluşturduğu topolojidir. Genelde merkezde hub veya anahtar (switch) denilen cihazlar kullanılır. Bus topolojisine göre daha performanslı olan topolojidir.

Merkezdeki hub veya anahtarda oluşacak problem bütün ağı etkiler. Böylece merkezdeki problem diğerlerine de akseder. En büyük avantajı bir kabloda oluşan problemin sadece o kabloya bağlı bilgisayarı etkilemesidir.İstasyonların merkez birime(hub)olan uzaklığı maximum 100 metredir.Kurulan ağ elemanlarına göre yüksek hızlar elde edilebilir. Uzaklık olarak 85 mt geçmemesi tavsiye olur iç mekanlarda kablolama olarak cat5 dış cephe için Cat6 kablo seçilmelidir.


 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst