HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar Süper bir hack süper
Sistem: win7 32 bit( çalışıyor)
Diğerlerini denmedim.
Arkadaşlar Resimleri sonra Ekliyeceğim Daha eklemeyi bilmiyrum
Hilenin Linki:
Virüstotal:
Arkadaşlar Bu hack süper ben hala kullanıyorum ayın 13 unden beri
Kurulum: Arkadaşlar önce simpson injektörü Yönetici Olarak Çalıştıralım (W7/Vistalar çalıştırsın xp ler normal girsin)
Ordan Browse tıklayıp hilemizi seçelim Auto injeckt ve close after İnjeckt e tıklayıp oynumuza patcher den yöneti olarak girelim ve hilemiz oldu.
NOT:Eğer injeetör çalışmasssa virüs tarayıcaları kapatın
NOT: Menü 'İnsert' tuşu ile açılmaktadır
Alıntıdır
Arkdaşlar az önce yanlıs hak şeyi koydum Özür dilerim yeni dll koydum çalısıyor simdi resim koyacağım.
Diğerlerini denmedim.
Hilenin Linki:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüstotal:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kurulum: Arkadaşlar önce simpson injektörü Yönetici Olarak Çalıştıralım (W7/Vistalar çalıştırsın xp ler normal girsin)
Ordan Browse tıklayıp hilemizi seçelim Auto injeckt ve close after İnjeckt e tıklayıp oynumuza patcher den yöneti olarak girelim ve hilemiz oldu.
NOT: Menü 'İnsert' tuşu ile açılmaktadır
Alıntıdır
Arkdaşlar az önce yanlıs hak şeyi koydum Özür dilerim yeni dll koydum çalısıyor simdi resim koyacağım.
Son düzenleme:
Daha Önce Paylaşıldı Konu Kilit Pls.
http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/2267616-crossfire-simpsons-cf-na-v71-pvip.html
http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/2267616-crossfire-simpsons-cf-na-v71-pvip.html
Evet arkadaşlar Süper bir hack süper
Diğerlerini denmedim.
Hilenin Linki:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüstotal:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alıntıdır
arkadaş bu nasıl hack injekte ediyom oyuna girmiyo oyunun işlemini sonlandıramıyom kapatmıyo reset atmadan geri oyuna girmiyo oyuna giriyo hack menüsü geliyo 5 dk sonra net gidiyo hep tekrar ediyo biri şunu çözümünü bulsun
!!!!!!!!!!!!!!!
hack çalışırsa zatren en başta oyunun yukarı tarafında menüsü geliyo çalıştıramamışınmenüyü açamıyorum yardım edin f12 veya esc deniyorum olmuyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...